Uusi järjestely Samsunin kaupungin bussilinjoille

Uusi järjestely Samsunin kaupungin bussilinjoille
Uusi järjestely Samsunin kaupungin bussilinjoille

Päivittäinen matkustajamäärä, joka oli Samsunin pääkaupunkiseudun liikennöimällä kaupunkibussilla 30 tuhatta, ylitti maalis-huhtikuussa 60 tuhannen rajan. Todettiin, että koevaiheeseen tuli 2 uutta linjaa kasvavaan kysyntään tehdyllä työllä ja järjestelyt tehtiin 7 linjan lentoaikoihin.

Samsunin pääkaupunkikunta on tehnyt uuden järjestelyn kaupunkibussilinjoissa. Joillekin alueille sijoitettiin lisälentoja, mutta joillekin alueille suunniteltiin uusia linjoja. Päivittäinen matkustajamäärä, joka oli kasvaneen kysynnän vuoksi 30 tuhatta, ylitti maalis-huhtikuussa 60 tuhannen rajan.

2 UUDEN RINNAN TESTAUSPROSESSI ALKAA

On todettu, että nämä linjat aloittavat koeprosessin maanantaina 16 alkaen Samsunin pääkaupunkiseudun liikenneviraston tutkimuksella ja alkavat tarvittaessa palvella pysyvästi. Todettiin, että tutkimukseen lisättävien linjojen joukossa Suuri moskeija nro 2022 - Cedit liikennöi 8 kertaa päivässä ja Graveyard-linja 8 perjantaisin 29 kertaa.

RETKEJEN MÄÄRÄ LISÄTYI

Lisäksi linjalla 12/17, joka on yksi tällä hetkellä liikennöivistä linjoista, matkojen määrä nostetaan arkisin 50:stä 53:een ja matkaväli ruuhka-aikaan on 30 minuuttia, matkojen määrä E4-linjaa nostetaan arkisin 75:stä 94:ään ja matkaväli huipputunnilla on 15 minuuttia ja E5-linjalla Matkojen määrä nostettiin arkisin 112:sta 140:een, matkaväli oli 10 minuuttia klo. ruuhka, 22 linjalla 23/07.45, 6 linjalla R07.45-T, 3 linjalla T07.50, lisälentoja lisättiin aamulla ja linjalla 13. Todettiin, että lentoväli lyheni 20:een minuuttia illan ruuhka-aikoina.

Vaikka sanotaan, että '8 Great Mosque - Cedit Line -linjan päivittäisten matkojen määrä on 8 ja keskimääräinen huoltoväli on 1 tunti, reitti on seuraava:

“Büyükin moskeijalta lähdettäessä voit kääntyä Atatürk-bulevardilta nuorisopuistoon, 100. Yıl-bulevardi, Teachers Street, Akın-katu, Çimenli-katu, Bol-katu – Kuba-moskeija ja jälleen Çimenli-kadun, Akın-kadun, Nebilerin alussa. Street, Hakkari Street ja Hakkari Street. – Nebiler-moskeijasta palattuaan Cumhuriyet Square Stop sijaitsee osoitteessa Nebiler Caddesi, 118.Sokak, Teachers Street, 100.Yıl Boulevard, Atatürk Boulevard, Büyük-moskeija ja Çarşamba suunta.

Vaikka sanotaan, että "29 Cemeteries Line" -linjaa on perjantaisin 5, sen reitti on seuraava:

“Lähde osoitteesta Soguksu, 112. Street, Şehit Mesut First Street, Ilkadim Boulevard, Municipal Houses, Atatürk Boulevard, Kilicdede Junction, Muhittin Özkefeli Boulevard, Istiklal Avenue, 100. Yıl Boulevard, Mevlana C Martyra, A, Gariule Korhan Ekiz Boulevard, Barış Boulevard, Kıranköyn hautausmaa, 726.Sokak, Ankara Boulevard kehätien D010 kautta, Atatürk Boulevard Atakumin suuntaan, Derecik Street, Anadolu Boulevard, 747. Street, Derecikin hautausmaa, se palaa takaisin olla Soğuksu vastakkaisella suunnalla."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar