Rize Artvinin lentokenttä avataan huomenna

Rize Artvinin lentokenttä avataan huomenna
Rize Artvinin lentokenttä avataan huomenna

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että Rize-Artvinin lentokenttä avataan huomenna presidentti Recep Tayyip Erdoğanin osallistuessa ja sanoi: "Rize-Artvinin lentoasema ei ole monin tavoin lentoasema; Se on yksi Turkin valoisan tulevaisuuden tärkeimmistä merkeistä. Ainutlaatuisella arkkitehtuurillaan ja edistyneillä teknologioillamme toteuttamamme lentoasemamme on valtava rakenne, jonka vuotuinen matkustajakapasiteetti on 3 miljoonaa matkustajaa, yhteensä 32 tuhatta neliömetriä sisätilaa sisältäen 47 tuhatta neliömetrin terminaalirakennuksen yms. tukirakennuksia.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu teki tarkastuksia Rize-Artvinin lentokentällä. Karaismailoğlu, joka antoi lausunnon tutkimuksen jälkeen, sanoi toisen työn Turkin ja kansakunnan hyväksi. kazanHän sanoi, että he olivat ylpeitä saadessaan huutaa.

"Lentoliikenne tänään; Se ei vain lyhennä matkoja. Se ei vain edistä matkailua ja kauppaa. Se mahdollistaa myös kulttuurisen rinnakkaiselon, vaihdon ja kommunikoinnin kansojen välillä. Se rakentaa ystävyyden siltoja eri yhteiskuntien välille, Karaismailoğlu sanoi ja korosti, että se on strategisesti tärkeä sekä maailman sosiaalisen että taloudellisen hyvinvoinnin kannalta.

Karaismailoğlu sanoi: "Elämme sellaisessa iässä, että; tarvitsemmepa koulutusta tai tarjontaa… Meidän kaikkien prioriteetti kaikilla aloilla on nyt nopeus. Ja kuitenkin ilmailun kehittäminen ja maamme aseman vahvistaminen kansainvälisellä areenalla nousi kaikkien valtioiden pääasialliseksi asialistaksi, joka haluaa tuoda kansansa ja kansakuntansa parhaaseen kuntoon nopeimmalla mahdollisella tavalla. Tässä vaiheessa liikenne- ja infrastruktuuriministeriönä olemme viimeisten 20 vuoden aikana tehneet suurta ja tärkeää kehitystä ilmailualalla toimivien osa- ja lähiorganisaatioidemme kanssa. Turkin siviili-ilmailusta on tullut globaali voima käytäntöjemme, käytäntöjemme ja määräystemme myötä. Kotimaan matkustajaliikenteen avaaminen kilpailulle on alan virstanpylväs. Siviili-ilmailumme on siirtynyt erittäin nopeaan kasvuprosessiin politiikoilla ja käytännöillä, jotka aloitimme tavoitteenaan "lentoyhtiö on ihmisten tapa" ja "jokainen kansalainen pääsee lentokoneeseen". Toisaalta seurasimme tiiviisti, mitä ilmailussa tapahtuu. Toisaalta olemme toteuttaneet megaprojekteja, infrastruktuuri- ja päällysrakenneinvestointeja.”

Liikenneministeri Karaismailoğlu huomautti, että AK-puolueen hallitusten aikana lentoyhtiöihin tehdyt investoinnit ylittivät 147 miljardia liiraa, ja totesi, että Turkki on varustanut uusilla aikakauden tarpeita vastaavilla lentokentillä. Karaismailoğlu korosti, että nykyiset lentokentät on kunnostettu kokonaan, ja jatkoi puhettaan seuraavasti:

”Lisäsimme toimivien lentoasemien määrän, joka oli 2003 vuonna 26, 25:ään uudella Tokatin lentoasemalla, jonka avasimme 57. maaliskuuta. Nostamme tämän määrän 58:aan Rize–Artvinin lentokentällämme. Rize-Artvinin lentokentästämme, jonka rakensimme 3 miljoonan neliömetrin alueelle, tuli Turkin toinen lentoasema, joka rakennettiin täyttämällä merta Ordu-Giresunin lentokentän jälkeen. Tämä työmme ei ole Turkille taloudellista arvoa; konkreettinen esimerkki maailmanluokan suunnittelukyvystämme. Olemme saaneet onnistuneesti päätökseen koko lentoasemamme valmistuksen. Olemme tyytyväisiä saadessamme rakentaa rakenteen, joka täyttää täysin alueen lentoliikenteen tarpeet 2 metriä leveällä ja 45 3 metriä pitkällä kiitoradallaan. Puhumme valtavasta rakenteesta, jonka vuosikapasiteetti on 3 miljoonaa matkustajaa, terminaalirakennuksesta 32 tuhatta neliömetriä ja sisäpinta-alasta 47 tuhatta neliömetriä yhdessä muiden tukirakennusten kanssa. Alueen kulttuurielementtejä kantavalle lentokentälle rakensimme paikallista arkkitehtuuria heijastavan terminaalirakennuksen sekä 36 metriä korkean tornin, joka on saanut vaikutteita teelasin muodosta. Tornimme, jonka runko on valaistu, lisää alueen siluettiin erilaista elinvoimaa. Olemme myös ottaneet tärkeitä askeleita Rize-Artvinin lentoasemamme maisematöissä, jotka teknisillä ja rakenteellisilla ominaisuuksillaan ottavat paikkansa harvojen esimerkkien joukossa maailmassa. Olemme vihertäneet 19 tuhatta neliömetriä lentokentästämme, jonka maisema-ala on yli 135 tuhatta neliömetriä, noin 49 jalkapallokentän kokoinen, 453 448 puulla, jotka sopivat Mustanmeren maantieteellisiin ominaisuuksiin. Esitelläksemme Rize-teetä koko maailmalle ja kertoaksemme teen matkasta puutarhasta kuppiin, sen historiasta ja vaikutuksista alueella olemme sisällyttäneet lentokentällemme Teemuseon ja taide-esineitä. Lisäksi lentokentällämme on parkkipaikka, johon mahtuu XNUMX ajoneuvoa.

Karaismailoğlu huomautti, että kaikilla General Directorate of State Airports Authorityn operoimilla lentoasemilla on saavutettavuustodistus, ja Karaismailoğlu kertoi vierailleensa Rize-Artvinin lentokentällä vammaisten ystävien kanssa, toisin sanoen testaamalla sitä. Karaismailoğlu sanoi: "Olemme yhdessä todistaneet, että lentokentällämme tehdään kaikki tarvittavat työt heidän tarpeidensa täyttämiseksi ilman esteitä" ja korosti, että Turkki on siirtynyt 20 vuotta eteenpäin 100 vuodessa toteutetuilla investoinneilla.

Huomenna lisäämme upeita töitämme uudella. Rize-Artvinin lentoasema, jonka avaamme presidenttimme läsnä ollessa, ei ole monin tavoin lentoasema; Se on yksi Turkin valoisan tulevaisuuden tärkeimmistä merkeistä. Rize-Artvinin lentoasema, joka on suunnittelultaan ja suunnittelultaan ainutlaatuinen hanke, on upea teos, joka palvelee kansakuntaamme, ympäristöämme ja maan taloutta panoksellaan maamme matkailuun, kauppaan ja tuotantoon, erityisesti idässä. Mustanmeren alue. Itäinen Mustanmeren alue tulee olemaan Kaukasian maiden ja Lähi-idän maiden välisen mahdollisen liikenteen aiheuttaman kuljetusketjun siirtokeskus. Lentokenttämme on alueemme; Se tekee siitä yhden tärkeimmistä kauppakeskuksista Turkin ulkopuolella, kaikissa Mustanmeren rantavaltioissa sekä Aasian ja Euroopan välillä. Rize kazanacak, Artvin Kazanacak, Mustameri kazantahto, maamme kazantulee kipeäksi. Uskon vilpittömästi, että lentoasemamme inspiroi uusia läpimurtoja maassamme ja maailmassa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar