Rautatien tulevaisuus keskittyy Jordaniaan TCDD:n johdolla

Rautatien tulevaisuus keskittyy urduksi TCDD:n johdolla
Rautatien tulevaisuus keskittyy Jordaniaan TCDD:n johdolla

Metin Akbaş, Turkin tasavallan valtion rautateiden (TCDD) pääjohtaja, vieraili Jordaniassa kansainvälisen rautatieliiton (UIC) Lähi-idän alueellisen hallituksen (RAME) kokouksessa. Metin Akbaş, joka toimii puheenjohtajana kokouksessa, jossa keskustellaan rautateiden kehittämisen toimista maailmassa ja alueellisista yhteistyötutkimuksista, jakaa myös TCDD-tietoa jäsenmaiden kanssa.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön vision mukaisesti TCDD edustaa rautateitä kansainvälisellä areenalla jakamalla tietämystään ja kokemustaan ​​saavuttaakseen maamme kannalta myönteisiä tuloksia. TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş, joka tekee koordinoitua työtä alueen maiden kanssa, käy keskusteluja Jordanian pääkaupungissa Ammanissa. Metin Akbaşin johtamassa RAME:n 29. kokouksessa tarkastellaan maailman rautateiden tulevaisuuden toimenpiteitä. Akbaş tapaa alueen RAME:n jäsenmaiden rautatieorganisaatioiden edustajat tarkastellakseen alueen rautatiealan kehitystä, aluehallituksen budjettia, toteutettuja ja toteutettavia toimia sekä tämänhetkistä jäsenten mahdollisuuksista. Kokouksessa jaetaan tulevaisuuteen suuntautuvaa toimintaa, joka perustuu TCDD:n 166 vuoden tietoon, kokemukseen, kykyihin ja tilanteisiin. Keskustellaan monista aiheista, kuten "RAME Railway Vision 2050" -tutkimukset, jotka toimivat oppaana.

Kokouksissa arvioidaan kahdenvälisten suhteiden tämänhetkistä kehitystä ja toimenpiteitä alueen maiden jäsenten kanssa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar