QTerminals Antalyan satama isännöi luksusristeilyalus Silver Spirit 

QTerminals Antalya Harbour Luxury Cruise Ship Silver Spirit Hosted
QTerminals Antalyan satama isännöi luksusristeilyalus Silver Spirit 

QTerminals Antalya isännöi luksusristeilyalus Silver Spirit, joka kuljettaa pääasiassa brittiläisiä ja amerikkalaisia ​​turisteja. Silver Spirit, 608 metriä pitkä ja kapasiteetti 210.7 matkustajaa, vieraili Antalyassa.

Turkin johtava kaupallinen rahti- ja risteilysatama QTerminals Antalya, Bahama saapuu Rodokselta bayraklı isännöi luksusristeilyalus Silver Spirit. Satamassa ankkuroitu 39.444 420 bruttotonninen alus otettiin vastaan ​​QTerminals Antalyan satamassa XNUMX matkustajan kanssa.

QTerminals Antalyan pääjohtaja Özgür Sert totesi odottavansa majoittavansa tänä vuonna 38 tuhatta matkustajaa 35 risteilyaluksella varausten mukaisesti: "QTerminals Antalyalla on tärkeä rooli Välimeren kotimaisessa ja kansainvälisessä matkailussa kapasiteetin ansiosta. satamarakenteistaan. Teemme Antalyasta, jolla on suuri potentiaali risteilymatkailun kannalta, uudeksi paluukeskukseksi itäiselle Välimerelle.

QTerminals Antalyassa on kaksi risteilylaituria, joiden yhteispituus on 370 metriä, matkustajaterminaali 830 1000 neliömetriä ja 200 XNUMX neliömetrin matkatavaratila, joka palvelee risteilymatkustajia. Noin XNUMX tuhatta matkustajaa vuodessa isännöivä QTerminals on Antalyassa; Risteilyaluksille tarjotaan täydet terminaalipalvelut mukaan lukien luotsaus-, hinaaja-, kiinnitys-, majoitus-, turva-, puhtaan veden ja jätteenkeräyspalvelut sekä matkatavaroiden käsittely.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar