Milloin on keskuspankin korkokokous? Milloin toukokuun 2022 korkopäätös julkistetaan?

Milloin keskuspankin korkokokous on ja milloin toukokuun korkopäätös julkistetaan?
Milloin keskuspankin korkokokous on? Milloin julkistetaan toukokuun 2022 korkopäätös?

FED:n korkopäätöksen julkistamisen jälkeen CBRT:n korkopäätöksen lähtölaskenta aloitettiin toukokuussa 2022. Vuoden 2022 keskuspankin päätökset pitivät korkotasoa vakiona tähän asti. Lähtölaskenta jatkuu toukokuulle kuukausikokouksista.

MPC:n kokous pidetään torstaina 4 keskuspankin korkopäätöksestä, jota viime vuoden neljässä viimeisessä kokouksessa alennettiin yhteensä 500 peruspistettä. On utelias kysymys, millaisen päätöksen CBRT tekee tämän kuun kokouksen jälkeen, joka ei ole tehnyt koroissa muutoksia viime kuukausina.

MIKÄ ON TOUKOKUUDEN 2022 KOROPÄÄTÖS?

Turkin tasavallan keskuspankin korkopäätöksestä on olemassa erilaisia ​​ennusteita, jotka eivät muuttaneet viikoittaista repokorkoa maalis-huhtikuun kokouksessa markkinoiden odotusten mukaisesti. Vakiona 14 prosentissa pidetyn koron ei odoteta muuttuvan tässä kuussa, mutta keskuspankin korkopäätös voi olla myös yllätys toukokuulle 2022. Korkopäätöksessä voidaan tehdä oikaisuja inflaation jälkeen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar