Milloin Formula 1: Miami Grand Prix Race on?

Miami GP
Miami GP

Formula 1:n MM-sarjan viides osakilpailu ajetaan 6 kilometrin mittaisella Miami International Autodrome Track -radalla Miamissa, USA:ssa, yli 8 kierrosta 5.-412! Milloin on Miami Grand Prix Race? Missä Miami Grand Prix Race on? Kuka voittaa Miamin Grand Prix -kilpailun? Vastauksemme kysymyksiisi ovat tässä uutisessa!

Italian isännöimässä Imola Grand Prix -kilpailussa, moottoriurheilun suurimman järjestön, Formula 1:n kauden 2022 viidennessä kilpailussa, mestaruusjohtaja Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc menetti toisen sijan Red Bullin Sergio Perezille sateessa annetussa lähdössä. . Toinen Ferrarin kuljettaja, Carlos Sainz, joka aloitti kilpailun neljänneltä paikalta, oli poissa kilpailusta ensimmäisellä kierroksella johtuen kosketuksesta McLarenin Daniel Ricciardoon.

Leclerc vaihtoi pehmeisiin renkaisiin kierroksella 50, ja hänellä oli parhaat kierrosajat, mutta hän kamppaili saada vauhtinsa toiseksi sijoittuneen Sergio Perezin taakse ja pyörähti ja vahingoitti hänen etusiipiään. Monacon kuljettaja, joka joutui tekemään "varikkopysähdyksen", taantui yhdeksänneksi palattuaan radalle. Leclerc pystyi lopettamaan kilpailun kuudenneksi.

Kilpailun ensimmäiseltä paikalta aloittanut hollantilainen pilotti Max Verstappen päätti taistelun ensimmäiseksi ajalla 1:32:07.986 saavuttaen tämän kauden toisen sijan ja uransa 21. sijan. Joukkuetoveri Sergio Perez oli toinen, 16.527 34.834 sekuntia johtajan jäljessä, ja McLarenin Lando Norris oli kolmas, XNUMX XNUMX sekuntia johtajan jäljessä.

Miamin Grand Prix
Miamin Grand Prix -rata

Harjoitus-, karsinta- ja kilpailuajat lähetetään F1 TV:ssä, S Sport 2:ssa ja S Sport Plusissa: