Kuka on Rona Aybay? Kuinka vanha Rona Aybay oli? Kuoliko Rona Aybay, milloin hän kuoli?

Rona Aybay
Rona Aybay

prof. DR. Rona Aybay kuoli eilen. Turkin asianajajaliitto ilmoitti Rona Aybayn kuolemasta Twitterissä. Hänen fanejaan järkyttäneiden uutisten jälkeen kuuluisan asianajajan ja kirjailijan elämää ihmeteltiin. Joten kuka on Rona Aybay? Kuinka vanha Rona Aybay oli? Kuoliko Rona Aybay, milloin hän kuoli? Tässä tiedot tässä uutisessa…

Kuollut prof. DR. Rona Aybaysta tehdyt tutkimukset nopeutuvat kazanoli. Maan tunnettujen nimien joukossa oleva Rona Aybay oli lakimies, akateemikko ja myös kirjailija.

Rona Aybay 1935 vuosi İstanbul Hän syntyi. Istanbulin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa koulutuksensa saanut Rona Aybay suoritti myös tohtorin tutkinnon. Vuonna 1964 hän suoritti vertailevan oikeuden maisterin tutkinnon Columbia Universityssä New Yorkissa, Yhdysvalloissa.

Hän valmistui apulaisprofessoriksi vuonna 1973. kazanRona Aybay sai sitten myös professorin arvonimen.
Rona Aybay toimi menestyksekkäästi Middle East Technical Universityn (METU) julkishallinnon osaston johtajana, METU:n hallintotieteiden tiedekunnan dekaanina ja Ankaran yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan varadekaanina. 12 vallankaappauksen jälkeen hän palasi yliopistoon valtioneuvoston päätöksellä, 7 vuotta sen jälkeen, kun hänet erotettiin yliopistosta. Rona Aybaylla on 11 kirjaa.

Rona Aybay kuoli 5. huhtikuuta 2022. Hänet haudataan lauantaina 7. toukokuuta hautajaisten jälkeen, jotka pidetään Iznikin vihreässä moskeijassa.

Turkin asianajajaliittojen liitto, jonka se jakoi: "Tuskallinen menetys. Yksi Turkin asianajajaliittojen liiton ihmisoikeuskeskuksen entisistä puheenjohtajista (2006-2011), arvokas tiedemies Atty. prof. DR. Olemme surullisia Rona Aybayn menetyksestä", hän sanoi.

Rona Aybay kirjat

  • Vertaileva perustuslaki 1961 (1963),
  • Robert Owen (1970, 2005 ja 2012) ja kansalaisuuslaki (1982, uusintapainos 2006),
  • Kansainvälinen lainvalinta (Conflict of Law) (2005) ja Foreigners Law (2005, uusi painos 2007) Esra Dardaganin kanssa,
  • Kansainvälinen oikeuslaitos (2013), historian ja oikeuden konsulaatti (2009),
  • Ihmisoikeuslaki (2015), ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus (2016),
  • Kansainvälinen julkinen oikeus (elif Oralin kanssa, 2016),
  • Yleinen julkisoikeus (2017), Johdanto lakiin (kuudes painos 2018)

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar