Kuka on CZN Burak, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha hän on?

CZN Kuka on Burak Mistä hän on kotoisin?Kuinka vanha hän on?
Kuka on CZN Burak, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha hän on?

CZN Burak tai oikea nimi Burak Özdemir (s. 24. maaliskuuta 1994, Istanbul, turkkilainen kokki, ravintoloitsija ja internetilmiö.

Hän syntyi Istanbulissa. Hän on kotoisin Hatay Yayladağı Yoncakayan kylästä. Hän on Hatay Medeniyetler Sofrası -nimisen ravintolaketjun omistaja. Hän tuli tunnetuksi nimellä "Smiley bae", ja hänestä tuli Internet-julkkis julkaisemalla ruoanlaittoohjelmansa sosiaalisen median alustoilla, joissa hän teki arabialaisesta ja anatolialaisesta keittiöstä ruokia hymyillen kameralle.

Hän avasi isänsä, joka on tekstiiliyrityksen omistaja, tuella Aksarayssa vuonna 2009 Hatay Medeniyetler Lokantası -nimisen kebabkaupan. Muutamassa vuodessa he avasivat eri toimipisteitä ja perustivat ravintolaketjun. Burak Özdemir tuli tunnetuksi sosiaalisessa mediassa jakamillaan ruokavideoilla. Instagram-tili on saavuttanut korkeat seuraajamäärät. Hänet tunnetaan siitä, että hän tekee ruokaa irrottamatta katsettaan videoissaan kamerasta.

Ravintolat

CZNBURAK Taksim
CZNBURAK Aksaray
CZNBURAK Etiler
CZNBURAK Dubai
CZNBURAK Qatar (pian)

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar