Kuka voittaa Survivor England Hull City -palkinnon Kazanoliko se?

Survivor England Hull City Award Who Kazandi
Kuka voittaa Survivor England Hull City -palkinnon Kazanulkopuolella

Survivor 2022 All Star jatkaa täydellä vauhdilla siitä, mihin se jäi. TV8 Screensin suosittu kilpailuohjelma Survivor lukitsi yleisön ruutuihin. Ryhmä vapaaehtoisia ja julkkiksia kamppaili Yhdistyneen kuningaskunnan palkinnon puolesta. Joten kuka voitti 9. toukokuuta Survivor England Hull City -palkinnon? kazanoliko se?

Juontaja ja tuottaja Acun Ilıcalı ilmoitti eilen kilpailijoille, että Survivorin pääpalkinto oli Englanti. Molemmat joukkueet taistelivat kovasti sunnuntai-iltana saadakseen koskemattomuuden ja edun pääpalkinnosta. Joten, kuka on Survivor May 9 UK -palkinto? kazanoliko se?

Vapaaehtoisten tiimi suoritti palkinnon ensimmäisen osuuden Survivorissa kazanoli ollut. Uudessa jaksossa maanantai-iltana kazanhetkestä tuli joukko julkkiksia. Näin tasa-arvo saavutettiin. pääpalkinto kazanhetkellä joukkue päätti lopullisen pelin. Kovan taistelun lopussa kazansillä hetkellä ryhmästä tuli vapaaehtoisia.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar