Imamoglu, Powerin Atatürkin lentokentän suunnitelma: "Rant Park!"

Imamoglundan Atatürkin lentoasema Planina Sert Exit Rant Park
Imamoglu, Powerin Atatürkin lentokentän suunnitelma: "Rant Park!"

IMM: n puheenjohtaja Ekrem İmamoğlujakoi toimittajille näkemyksensä Atatürkin lentokentästä, jota alettiin purkaa ilman suunnittelua ja tarjousta. İmamoğlu muistutti, että kyseistä aluetta pidetään edelleen "lentokenttänä" kaavoitussuunnitelmissa, ja İmamoğlu kuvaili "vihreän alueen" siirtymistä hallitsevasta siivestä "rant parkiksi".

IMM: n puheenjohtaja Ekrem İmamoğlujakoi toimittajille näkemyksensä Atatürkin lentokentästä, jota alettiin purkaa ilman suunnittelua ja tarjousta. İmamoğlu muistutti, että kyseistä aluetta pidetään edelleen "lentokenttänä" kaavoitussuunnitelmissa, ja İmamoğlu kuvaili "vihreän alueen" siirtymistä hallitsevasta siivestä "rant parkiksi". Ilmaiseessaan reaktion: "Tehdäänkö kaupungin suunnittelu, kaupungin suunnittelu kourallisen ihmisten tahdolla, Jumalan tähden", İmamoğlu sanoi, "Istanbulilla ei ole tällä hetkellä mitään tekemistä viheraluekysynnän kanssa . Tämä on puhtaasti kiinnostava asia. Tässä prosessissa on ehdoton etusuunnitelma ja korkokartta, jonka he tuhosivat lentokentällä kansalaisilta kysymättä, ilman kaavoitussuunnitelmaa, ilman lakia, ilman tarjouskilpailua ja oman mielensä mukaan. Jakaessaan 16 päivätyn tarjousasiakirjan purkutöistä, jotka hänelle toimitettiin puheessaan, İmamoğlu sanoi asianomaisille ministereille: "Näetkö urakoitsijan, joka meni sinne ilman sopimusta? Toisin sanoen, jos maassa on urakoitsija, joka tietää tekevänsä tarjouksen ilman sopimusta, nosta kätensä. Huuta niille kikattaville katsojille. Miten tekisit tällaisen tarjouksen? Teen rikosilmoituksen teitä kaikkia vastaan."

Istanbulin pääkaupungin kaupunginjohtaja (IMM) Ekrem İmamoğluFlorya Atatürk City Forest -tutkimuksen jälkeen hän antoi toimittajille lausuntoja esityslistasta. İmamoğlu muistutti, että Florya Atatürkin kaupunginmetsä, jossa he asuvat, on viheralue, joka on uskottu Atatürkille, İmamoğlu sanoi: "Elämme sen arvon projektiota, jonka Atatürk lisäsi alueelle, jossa johtaja todella asui ja asui. Toisin sanoen hän haaveilee sellaisesta alueesta sen kartanon viereen, jossa hän tuli ja asui 80-90 vuotta sitten. Se istuttaa puita ja paljastaa puiston. Ja tänään saavutetussa pisteessä tämä puisto palvelee meitä täysin eri asemassa luonnollisuudellaan, ainutlaatuisella ja samalla nykyaikaisia ​​mahdollisuuksia tarjoavalla tavalla. İmamoğlu totesi, että he päättivät, että vain 641 tuhatta neliömetriä 200 tuhannen neliömetrin pinta-alasta oli avoinna yleisölle heidän astuessaan virkaansa, İmamoğlu jakoi tiedon, että noin 90 tuhatta neliömetriä varattu IMM:n presidentille ja joillekin piirin pormestareille asuinalueiksi. 90 tuhatta neliömetriä protokolla-aluetta palvelee kaupunginjohtajia, Istanbulin tulevaisuus

Ilmoittamalla, että he ovat muuttaneet sen Istanbulin suunnitteluvirastoksi, jonka he perustivat suunnittelua varten

"NE, JOKA PYÖRIVÄT OLLA ENEMMÄN KUNINGAITA KUIN KUNINGAS"

İmamoğlu korosti, että tämän päivän aiheena on kiitotien murtotyöt, jotka aloitettiin Atatürkin lentokentällä, joka on hyvin lähellä Floryaa, ja reagoi joidenkin hallitsevan siiven ministerien häntä ja IMM:ää vastaan ​​esittämiin lausuntoihin. "He hallitsevat prosessia ymmärryksellä, joka järkyttää, murtaa ja taivuttaa ihmisiä käyttämällä kieltä, joka pyrkii olemaan enemmän kuningas kuin kuningas", hän sanoi. İmamoğlu ilmaisi, että kaupungin pohjoisosaan rakennettu Istanbulin lentoasema on muuttunut kaupungin todellisuudeksi saavutetussa pisteessä, İmamoğlu sanoi: "Alusta lähtien tehdyistä virheistä on puhuttu paljon. Mutta tänään se ei ole hänen paikkansa. Pidimme työpajan aiheesta. Varasimme osan Istanbulin kuljetuspajasta, joka kesti 3 päivää, vain lentokenttäasiaa varten. İmamoğlu huomautti, että Turkista on tullut maailman kallein lainanottajamaa väärästä talouspolitiikasta johtuvien riskien vuoksi. ”Mitä järkeä on heittää pois kymmeniä miljardeja euroja Turkin nykyisessä tilanteessa? Kenelle kazanOn kysymys", hän kysyi.

"KAUPUNKI MAKSAA Miljardeja euroja"

İmamoğlu korosti, että Istanbulin lentokentän "holtiton ja tiedostamaton kuljetus" on vahingoittanut kaupunkia monin tavoin, ja İmamoğlu esitti tämän heijastuksia matkailun alalla. İmamoğlu korosti, että tämä prosessi vaikutti haitallisesti lähes 50 hotelliin, jotka sijaitsevat lähellä Atatürkin lentoasemaa, ja sanoi: "Päätös tehdään heti ja lentokenttää rakennetaan. Emme voi silti mennä tälle lentokentälle julkisilla kulkuvälineillä. Ja kaksi metrolinjaa rakennetaan. Jopa näiden metrolinjojen uudelleenrakentaminen maksaa tälle kaupungille miljardeja euroja", hän sanoi. İmamoğlu muistutti, että heiltä kysyttiin heidän näkemyksiään Atatürkin lentokentästä heidän tullessaan virkaan, hän sanoi:

"Tietenkin jos on jokin alue, joka putoaa tyhjyyteen, edellyttäen, että siitä keskustellaan asiantuntijoiden kanssa... kazanMeille on ensisijaisen tärkeää saada ne muotoon vaatimusten mukaan", teimme reseptejä. Sen jälkeen; Näissä kokouksissa on nousemassa esiin todellisuus, jossa olemme saaneet maalaisjärjen hallitsevaksi. Ja se on tämä: Tällä hetkellä saamiemme lukujen mukaan Istanbulin lentokentän lisätuotanto on yli 5 miljardia euroa. Atatürkin lentokentän nykyinen arvo on yli 4 miljardia euroa. On sanottu että; "Emme käytä tätä paikkaa ja sijoitamme sinne vielä 5 miljardia euroa. Ja kuljetamme sen yhdelle lentokentälle. Tämä tarkoittaa; itse asiassa taskustamme on mennyt 10 miljardia euroa. Sijoitat 5 miljardia euroa ja heität pois ne 5 miljardia euroa, jotka täällä on. On kohtuutonta tehdä tällaisia ​​määritelmiä ja ryhtyä sellaisiin toimiin, kun olet jopa miljardi euroa velkaa maa, joka lainaa ja lainaa maailman kalleimmassa muodossa. Jos sinulla ei ole muita kiinnostuksen kohteita…”

"MIKSI TÄMÄ SAIRAALA SEISOI SIELLÄ KUIN JÄTETÄ?"

"Arvelen; En halua asettaa ketään epäilyyn", sanoi İmamoğlu. "Esimerkiksi; "Jos et ole luvannut Istanbulin lentokenttää kokonaisvaltaiseksi projektiksi, jos et aio myydä sitä tai sinulla ei ole taustasopimuksia siitä, ei todellakaan kannata heittää pois 10 miljardia euroa tästä kaupungista. ja tämä maa", hän sanoi. İmamoğlu totesi, että joissakin maailman suurimmista kaupungeista on 4 tai 5 lentokenttää, ja hän listasi myös kritiikkinsä siitä, miten Atatürkin lentokenttä muutettiin sairaalaksi pandemiaprosessin aikana. İmamoğlu korosti, että sen sijaan, että Atatürkin lentokentän lähellä olevaa messualuetta olisi käytetty tähän tarkoitukseen, miljardien liirien heittäminen roskikseen alkoi kiitoteiden rikkoutumisesta, İmamoğlu sanoi:

”Tämä ei ole oikea paikka, älä mene, älä mene, se on sääli, se on synti”, me reagoimme. Tämä työ pysähtyi 3-4 päivän kuluttua näiden reaktioiden jälkeen. Yhdessä päivässä kymmenet kaivinkoneet ja sadat kuorma-autot ryntäsivät tuon rannikkotien yli lentokentän puolelle ja alkoivat rikkoa kiitotieltä. Ja he rakensivat sairaalan kiitotielle. Kolme päivää sitten sairaala oli tällä puolella, kolme päivää myöhemmin se oli näin. Miljardeja dollareita. Jumalan tähden, voisiko tällä valtiolla olla tällainen mieli? Tämä on eilen, tämä on huomenna. Tänään on erilainen, huomenna erilainen. Tai kuka pyytää selvitystä siitä, mitä sanoit eilen? 'Miksi tuo sairaala seisoo siellä kuin roskaa? Luojan tähden, kuka kysyy, miksi vietit siellä niin paljon rahaa? Hyvät ministerit, jotka katsotte ylös ja yritätte auttaa itseään, istukaa alas ja miettikää Jumalan tähden. Ajattele sitä."

"MITÄ TÄMÄ EI OLE NÄHTÄNYT, MITEN SE ROHKUSTA?"

İmamoğlu huomautti, että Atatürkin lentoaseman purkutyöt aloitettiin ilman tarjouskilpailua, hän sanoi: "Tarjouskilpailua ei ole. Julkisia ilmoituksia ei ole. Ja katsomme; Tämän kansan provosoimiseksi, tämän kansan provosoimiseksi, heidän hermopäätteiden raapimiseksi, tietämättään, kokemattomasti... Ei luokan halventamiseksi liike-elämässä, mutta vain jos sinulla on epäpätevän urakoitsijan arvonimi. Jossain 5-6 kaivinkonetta, 20-30 maansiirtoautoa... Ja yrityksen nimi on kirjoitettu ajoneuvoihin töykeällä ja häpeämättömällä tavalla. Etkö sano: 'Oi ystävä, toit kuorma-autoja tänne, kun ei ollut tarjousta. Kolme päivää myöhemmin, kun ilmoitat tämän yrityksen nimeksi "Tämän tarjouskilpailun voitti yritys" - ja puhutaan yli 2,5 miljardin liiran tarjouskilpailusta -, etkö sano: "Mitä töykeyttä tämä on, minkälaista tietämättömyyttä tämä on, mitä rohkeutta tämä on?

"NAUTTAT 110-VUOTTEEN LENTOASEMAN KIITOTOJEN LUOMISTA"

İmamoğlu totesi, että rakennuskoneet laitettiin kiitotielle jo ennen kuin tarjous oli kesken, İmamoğlu sanoi: ”Kirjoitat yrityksen nimen kansakunnan silmiin. Ja tämä yritys alkaa murtaa kiitotie yksi kerrallaan tuolla. Toisin sanoen yrität provosoida kansakuntaa kolmella kaivinkoneella, murskaimilla ja kuorma-autoilla, mutta et ota huomioon tämän kansan mieltä ja omaatuntoa. Et voi edes arvata, missä tämän kansakunnan sydän, joka teki nämä virheet, tunsi hetken, jolloin suonet omassa kehossaan murtuivat. Aivan kuten kun peruutit vaalit 6. toukokuuta, kun 23. kesäkuuta äänestysurnilla heitettiin 806 tuhatta ääntä, et voi ennustaa, kuinka ero pisteytyy. Nyt et voi. Ja siellä, kansan silmien edessä, kerrot iloisesti yli 100 vuotta vanhan, lähes 110 vuotta vanhan lentokentän kiitoteiden murtamisesta ja purkamisesta, hän sanoi.

"HEILLÄ ON KIINNOSTUSMATKA TÄSTÄ"

İmamoğlu muistutti, että kyseistä aluetta pidetään edelleen "lentokenttänä" kaavoitussuunnitelmissa, ja İmamoğlu korosti, että hallitsevan siiven "vihreän tilan" siirrolla on "vuokrasisältöä". Heidän tekemiensä siirtojen myötä kaupunkiin on lisätty miljoonia neliömetriä viheraluetta. kazanhe nalkuttavat ja kazanJakaessaan tiedon, että he jatkavat niin, Imamoglu reagoi: "Tehdäänkö kaupungin suunnittelu, kaupungin suunnittelu kourallisen ihmisten tahdolla, Jumalan tähden?" Sanoen: "Istanbulilla ei ole tällä hetkellä mitään tekemistä viheralueongelman kanssa", İmamoğlu sanoi:

"Ja valitettavasti he aloittivat tällaisen holtittoman prosessin. Yleisö ei tiedä. Yleisö ei tiedä siitä mitään. Viheralueeksi sanovat ihmiset rakentavat 136 miljoonaa neliömetriä metsää ja maatalousmaata tähän kaupunkiin, aivan sen viereen, aivan uuden lentokentän viereen. Entä viherkenttätautisi? Istanbulilla ei ole tällä hetkellä mitään tekemistä viheraluekysymyksen kanssa. Tämä on keskustelunaihe. Mutta rakennat 136 miljoonan asukkaan kaupunkia 2 miljoonan neliömetrin alueelle hankkeen oikealle ja vasemmalle puolelle, jota he kutsuvat niin sanotuksi "kanavaksi", riitelemättä, laittomasti ja hyväkseen. lain hitaasta toiminnasta. Haluan kertoa sinulle tämän: Kaikki on kiinnostavaa. Tässä prosessissa on ehdoton etusuunnitelma ja intressikartta, jonka he tuhosivat lentokentällä kansalaisilta kysymättä, ilman kaavoitussuunnitelmaa, ilman lakia, ilman tarjouskilpailua, oman mielensä mukaan. On matka ulos. En tiedä mikä sen nimi on. Sitä kutsutaan Lähi-idäksi. En tiedä miksi sitä kutsutaan, mikä pääoma se on, en tiedä mitä se on. Mutta siinä on kiinnostava matka, kuten aina. Valitettavasti tämä on maan etujen, kaupungin etujen, 16 miljoonan kansalaisemme etujen ja ajatusten edelle, omia ajatuksiasi ei voi laittaa - pahoittelut - elämää ei voi tuhlata. , maksa, omaisuus, tämän kaupungin omaisuutta kikattaessa, nauramalla, virnistelemällä ja tekemällä reseptejä. Sinun aikasi on ohi; olet menossa. Päästä irti, kunnioita tämän kansan tahtoa. Katsokaa, viime vaaleissa tämä kansakunta valitsi pormestarin, jolla oli historiansa korkein ääni. Ja hän sanoi; 'En hyväksy tunnetta, että käytät omaa mieltäsi. Hyväksyn terveen järjen, tämän ystävän edustaman demokraattisen mielen, ja äänestän hänen puolestaan. Osoita kunnioitusta. Aivan kuten sinun on osoitettava kunnioitusta, kun putoat vallasta seuraavissa vaaleissa.

”OLEMME SIISSÄ, MISSÄ KÄÄNTÄMME KÄSEITÄ 6.

İmamoğlu korosti, että kysymys ei ole "valta-oppositiosta", "Tämä on petoksen ja luotettavuuden välinen kysymys. Tämä on hyvän ja pahan välinen asia. Taistelemme tällä hetkellä pahaa vastaan", hän sanoi. İmamoğlu muistutti, että juhlimme 19. toukokuuta, Atatürkin muistopäivää, nuoriso- ja urheilupäivää sekä Istanbulin valloitusta 29. toukokuuta, ja İmamoğlu sanoi: ”Tarkoilemme tarkasti tämän kaupungin pyhyyttä ja jatkamme tämän prosessin suojelemista. Näemme, kummalla puolella kansalainen on. Uskon 100-prosenttisesti, että kansalaisemme ovat sellaisten ihmisten puolella, jotka kunnioittavat ja välittävät hyvyydestä ja luottamuksesta, eivät pahuudesta ja petoksesta. ”Kuten vuoden 2019 Istanbulin vaaleissa, hyvä vastaan ​​paha vuoden 2023 vaaleissa. kazanImamoğlu jatkaa puhettaan seuraavasti:

"Kansakuntamme ei koskaan ole petoksen ja pahan puolella. Edustamme edelleen hyvyyttä, ja tuomitsen kourallisen ihmisten vaatimuksen pettää Istanbulin, kuten he ovat oman tunnustamisensa mukaan pettänyt aiemmin. Oikeudellinen taistelumme jatkuu. Olemme lähettäneet kaikille ministeriöille varoituskirjeitä, että kaikki nämä prosessit ovat vääriä ja suunnitelmien vastaisia. Olemme aloittaneet oikeudelliset prosessit ja meillä on lisätoimia toteutettavana. Tässä ilmaisen, että panemme kaiken laillisen taistelumme sen jakamiseen kansalaisten kanssa rikosvalituksesta siellä tehtyyn tarjouskilpailuun. Ja uskon, että sekä kansalaisemme että kansakuntamme osoittavat kantansa tätä prosessia vastaan ​​korkeimmalla tasolla laillisin keinoin, demokratialla ja lain määräämällä tavalla. Miten et voi kysyä sitä 16 miljoonalta ihmiseltä? Miten et voi kysyä 85 miljoonalta kansalaiseltamme, mitä täällä tehdään? Kuka sinä olet? Loppujen lopuksi olet joukko ihmisiä. Puhumme 85 miljoonasta. Me, me puhumme teille kuudestatoista miljoonasta ihmisestämme. Olemme edelleen siellä, missä riisuimme takkimme ja käärimme hihat 6. toukokuuta yönä. Kenenkään Istanbulissa ei pitäisi koskaan ajatella, että on aika vaieta näistä petoksista. Istanbulissa hänellä oli tapana sanoa: 'Mitä tahansa ihminen sanoo, siitä tulee. "Ihmisen mielipiteen mikä tahansa" aika on ohi. Herra hei! Se on ohi. valmistunut Istanbulissa; Se päättyy huomenna Turkissa. Joten kenenkään ei pitäisi epäillä sitä."

KAFTANCIOĞLU VASTAUS

İmamoğlu vastasi myös toimittajien kysymyksiin:

– CHP Istanbulin maakunnan puheenjohtajan Canan Kaftancıoğlun poliittinen kielto ja vankeustuomio säilytettiin. Sinullakin on tapaus tulossa. Luuletko samanlaisen tuloksen sinulle?

”Haluan luottaa lakiin, uskoa lakiin, uskoa maan oikeusjärjestelmään kaikesta huolimatta, huolimatta joistakin valitettavan lainvastaisista päätöksistä; Haluan elää sen. Toisin sanoen haluan tämän asenteen, toisin sanoen asenteen, joka rikkoi lentokentän, asenteen, joka rikkoi ja tuhosi lakia, tekoprosessin kautta. Se on toivoni. Katsotaan. Mutta kaikki nämä ovat nyt tulleet luonnollisiksi maassamme. Mutta jatkamme taisteluamme korkeimmalla tavalla."

”JOSIN MINISTERIT EIVÄT pääse IHMISTEN KÄSIIN”

– (EN) Juuri mainitsemanne asianomaiset ministerit antoivat lausuntoja peräkkäin. Nousevien reaktioiden jälkeen sanottiin: "Yksi kiitotie jää auki hätätilanteita varten." Miten arvioit tämän? Puhutaan myös miljoonista neliömetristä viheralueille. Erilaisia ​​lukuja on annettu. Miten arvioit näitä väitteitä?

"Tämä on se ongelma, josta puhuin joka tapauksessa. Eikö minun pitäisi tietää tämä ensin? Luojan tähden, tämä projekti on Istanbulin aukiolla, Istanbulin kulmassa, kadun alussa... Nämä 39 Istanbulin valittua pormestaria, Istanbulin pormestarina, väitän, että Istanbulin kuvernööri tekee niin. ei tiedä. En tiedä vielä. Onko tällainen mahdollista? Siksi ministeri sanoo 6; ministeri sanoo 8; On normaalia, että ministeri sanoo 2. Koska edes he eivät voi joskus päästä siihen kouralliseen ihmisiin. Hekään eivät voi joskus liittyä niiden joukkoon, jotka tietävät. Jopa he tulevat tietoisiksi siitä päivän kuluttua. Joskus urakoitsijat tiedottavat ensin ministereille. Ehkä joskus, kun jotkut ministerit eivät tiedä siitä, urakoitsijat pääsevät sisään ja alkavat kaatua. Katso, tämä on maan tila. Joten kaikki nämä virheet ovat mahdollisia. Jumalan tähden, jätetään nämä yksityiskohdat. Keskitytään tähän: Meillä on 10 miljoonaa neliömetriä tämän kaupungin sydämessä. Nykyisessä suunnitelmassa tämä on lentokenttä ja ota armeija. Ja joku tulee ja sanoo: "Aion pysäköidä tämän paikan." Joku, katso, ihminen. Tällä yrityksellä on kaupunkisuunnittelijoita, tällä yrityksellä on lentomiehiä ja kuljettajia. Tällä alalla on vihreän kentän asiantuntijoita. Tällä alalla on muitakin asiantuntijoita. On toinenkin tapa katsoa Istanbulin tulevaisuutta. Siellä on kokonaiskuva Istanbulista. Toisin sanoen teen tämän täällä, teen tämän täällä, perustan 136 miljoonan neliömetrin kaupungin 15 miljoonalle neliömetrille, eli 2 kertaa niin paljon kuin sanoimme. Kuka sinä olet? Jumalan tähden, kuka sinä olet? Olet kourallinen ihmisiä. 16 miljoonaa ihmistä tässä kaupungissa katselee sinua hämmästyneenä. Ja sen alla on toinen petos. Tällä hetkellä saada sinut unohtamaan 50 prosentin teevaellus; unohtamaan, että leipä on 4,5 liiraa; saada ihmiset unohtamaan, etteivät he tule toimeen; saada meidät unohtamaan, että lapsemme eivät saa hyvää koulutusta; saada nuoremme unohtamaan, etteivät he voi saada työtä ansioidensa perusteella; saada opettajat unohtamaan, ettei heitä voida nimittää; Tule ja murtaudu Atatürkin lentokentälle muulien kanssa jonain päivänä unohtaaksesi monet ongelmat. toinen päivä Ekrem İmamoğlu"na "terroristi"; En tiedä mikä kunta toisena päivänä toimia, 250 ihmistä... Luo agendaa niin naurettavassa maailmassa, mutta yritä saada ihmiset unohtamaan tämän kansan todelliset kivut ja todelliset tarpeet, erityisesti laki, oikeus, talous, koulutus . En edes puhu ulkopolitiikan heikkouksista, ulkopolitiikan ongelmista ja ongelmista. Näistä ongelmista ministeri tietysti sanoo "2 miljoonaa", "5 miljoonaa", "6 miljoonaa". Joten kysy ministereiltä, ​​miksi tuo sairaala on tyhjä? Tiedäthän, sihisevät koneet laskeutuisivat, noussivat, ne tulisivat sinne ulkomailta. Joudumme erittäin hauskoihin tilanteisiin. Olen pahoillani heidän puolestaan. Toivon, että se olisi laadukas hallitus, mutta me Turkin oppositioryhmänä tuona kuudena pöytänä voisimme keskustella laadukkaista asioista laadukkaan hallituksen kanssa. Oli aika, jolloin oli hallitus ja sen piiri, joka valitti oppositiosta; Valitan tällä hetkellä hallitukselle. He alensivat laatua niin paljon, että; Kansakuntamme on päästävä niistä eroon mahdollisimman pian."

JAA TARJOUSASIAKIRJA JOHTAJIEN KANSSA

Kysymys-vastausistunnon päätyttyä İBB:n apulaispääsihteeri Gürkan Alpay toimitti İmamoğlulle tarjousasiakirjan Atatürkin lentokentän purkutöistä. Jakaessaan asiakirjan lämpimästi toimittajille, İmamoğlu sanoi: "Ystäväni ovat lähettäneet sen nyt. Tarjouskilpailu on nyt julkistettu. Sopimus on allekirjoitettu 2 päivää sitten; 16. toukokuuta. Tarkoitan sen jälkeen, kun kuorma-autot tulivat sisään. 16. toukokuuta alkaa työ. Sopimuksen päivämäärä on kirjoitettu 16. toukokuuta tähän. Tänään on kuun 18. päivä. Nämä kuorma-autot saapuivat sinne viikonloppuna. kuva; 2 miljardia 174 miljoonaa. Rakentaminen ja rakentaminen. Tarkoitan, siellä on kyltti, kuorma-autojen nimet… Näetkö urakoitsijan, joka sukelsi ilman sopimusta? Toisin sanoen, jos maassa on urakoitsija, joka tietää tekevänsä tarjouksen ilman sopimusta, nosta kätensä. Huuta niille kikattaville katsojille. Miten tekisit tällaisen tarjouksen? Teen rikosilmoituksen teitä kaikkia vastaan", hän sanoi.

İMAMOĞLUSTA KANSALAISILLE: ”ÄLÄ menetä rohkeuttasi”

Imamoglu kysymykseen "Mitä varten tämä 2,1 miljardia liiraa vain on?" vastasi: "Nin sanottu viheralue. "Rant park". Toisin sanoen 2 miljardia 174 miljoonaa viheraluetta. Teoksen nimi: "Istanbul Atatürk Airport Nation's Garden, Social Facilities Constructions of the Nation's Garden, Infrastructure Landscaping Job". Se on työn nimi. Näin paljon. Ei yksityiskohtia. Ei ole mitään muuta. Tiedätkö, tällainen tarjouskilpailu järjestetään ja tarjous annetaan. Kolme päivää, neljä päivää ennen tarjouksen jättämistä, mitä tahansa, tiedetään, että hän tulee tähän yritykseen kaivinkoneella. Teen myös yhtiötä vastaan ​​rikosilmoituksen. Koska sinne pääsy ilman sopimusta on muuli… Teen myös heistä rikosilmoituksen. Teen nämä irtisanomiset ohjatakseni kansaani. Uskon, että kymmenet tuhannet, sadat tuhannet minun kaltaiseni ihmiset tulevat tekemään rikosilmoituksen ja hakemaan laillisia oikeuksiaan. Älä menetä rohkeuttasi. Älä menetä toivoa. Tässä maassa on 85 miljoonaa ihmistä, älä pelkää ketään. Älä pelkää ketään. En halua, että kukaan lapsistamme ja aikuisistamme pelkää ketään, joka hallitsee kansaamme, päinvastoin, haluan kansaa hallitsevien pelkäävän kansakuntaa.

“MURAT ONGUN ON ERITTÄIN ARVOKAS YSTÄVÄNI”

Imamoglu, IMM Sözcüsü Murat Ongun erotettiin ja İBB SözcüImamoglu, joka alkoi puhua esikuntapäällikön viran lakkauttamista koskevista väitteistä sanoen: "Usko minua, tämä on hyvin vähäinen asia keskustelujen joukossa", ja sanoi: "Murat Ongun on erittäin arvokas kumppanini, hänellä on muita tehtäviä. Jälleen kerran päätöksestäni sözcüKatsoin sopivaksi perustaa ensimmäisen toimiston, mutta siinä ympäristössä, jonka näen nyt sözcüJohtuen joistakin julkisen viraston antamista tuloksista ja yhteiskunnan tähän liittyvästä refleksistä, ja joskus valitettavasti poliittisten vastustajiemme pyrkimyksestä luoda disinformaatiota tällä alalla. sözcüPoistin arvosanan. Tällä hetkellä tällaista viranomaista ei ole. Murat Bey jatkaa muita töitään", hän sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar