Huippukokous ei ole muuttunut Green Bursa -rallissa

Shell Helix 2022 Turkey Rally Championshipin toinen osa, 46. Green Bursa Rally, päättyi Toksport WRT -tiimin Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmazin tiimiin. Kauden 2022 ensimmäisessä asfalttirallissa, jota sponsoroi Bursa Automobile Sports Clubin (BOSSEK) järjestämä ICRYPEX, joukkueet kilpailivat 465 erikoiskokeessa 10 kilometriä pitkällä asfalttiradalla kahden päivän ajan.

Avcıoğlu-Korkmaz-tiimi, joka tuli Bursaan mestaruuden johtajana, voitti toisen voittonsa Bodrumin rallin jälkeen kokonaisajalla 01 tuntia 13 minuuttia 27.9 sekuntia, kun taas Burak Çukurova-Burak Akçay BC Vision Motorsport -tiimistä päätti kilpailun. 15.5 sekunnin marginaalilla. Kun Castrol Ford Team Turkeyn Ali Türkkan-Burak Erdener -tiimi sijoittui kilpailun yleisluokituksen kolmanneksi, Red Bull -urheilija Türkkan voitti myös parhaan nuoren lentäjän palkinnon.

Burak Title-Bahadır Özcan, joka kilpaili Castrol Ford Team Turkeyn puolesta kaksivetoisten luokituksessa ja Ford Fiesta Rally4:n puolesta luokassa 4, oli nopein joukkue, kun taas Mitsubishi Lancer EVO IX ja Dağhan Ünlüdoğan-Aras Dinçer GP Garage My Teamistä N-luokassa Serhan Türkkan-Koray Akgün Castrol Ford Team Turkeysta Ford Fiesta Rally 3 in 3:lla ja Tuncer-Asena Sancaklı -pari, joka kilpailee Renault Clio Trophy Turkeysta luokassa 5 Renault Clio Rally 5:llä, tuli onnellisen lopun saavuttaneiksi joukkueiksi. Sevilay Genç BC Vision Motorsportin joukkueesta, joka kilpaili İsmet Toktaşin kanssa, voitti naisten perämiesten mestaruuden kilpailussa.

Klassisille ralliautoille avoimessa historiallisessa luokituksessa Üstün Üstünkaya-Kerim Tar, joka kilpaili Parkur Racingin vuoden 1976 mallilla Ford Escort MKII:lla, voitti ensimmäisen sijan, kun taas İbrahim-Mustafa Öztürkin veljekset tulivat toiseksi ja luokan 10 voittajat BMW E1502 1:lla. , Murat 124 ja Onur Çelikyay-Serdar Canbek olivat kolmannet.

TOSFED Rally Cupissa, joka pidettiin viime vuonna menehtyneen autourheilun veteraaninimien Oğuz Gürselin muistoksi, voitti Castrol Ford Team Turkeyn Hakan Gürel-Çağatay Kolaylı yleisluokituksen, samalla kun he tuli joukkue, joka saavutti voiton kategoriassa 2. Burak Akın-Yunus Emre Bol BC Vision Motorsport -tiimistä sijoittui toiseksi kisassa, jossa he johtivat kilpailua pitkään, kun taas Cem Yudulmaz-Ali Emre Yılmaz Castrol Ford Team Turkeysta tuli kolmanneksi. Melih Cevdet Yıldırım-Mert Kaya Castrol Ford Team Turkeysta kategoriassa 1, GP Sercan Kırıkkaya-Tezcan Başar kategoriassa 3 ja Levent Şapcılar-Deniz Gümüş Castrol Ford Team Turkeysta kategoriassa 4 olivat nimet, jotka jakavat tittelin.

Shell Helix 2022 Turkey Rally Championship jatkuu Eskişehir Rallylla, joka pidetään 24.-26.