Eymirjärven ympärillä olevan tien asfaltti on uusittu

Eymir-järven ympärillä olevan tien afaltti on uusittu
Eymir-järven ympärillä kulkevan tien metro on uusittu

Pääkaupungissa infrastruktuurin mobilisoinnin aloittanut Ankaran pääkaupunkiseudun kunta suoritti asfaltin uusimistöitä Eymir-järven ympärillä, jossa kulkee Gölbaşın alueen juomaveden tarpeita vastaava uusi pääjohto.

ASKİ:n pääosasto sai 8 kilometrin tien asfalttirakentamisen päätökseen luontoa vahingoittamatta ja avasi sen pääkaupunkilaisten palvelukseen.

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta, joka on ratkaissut ongelmat, joita ei ole ratkaistu vuosiin käynnistetyllä infrastruktuurimuutoksella kaikkialla kaupungissa, uusisi Gölbaşın alueella sijaitsevan Eymir-järven asfaltin, joka on usein kaupungin asukkaiden kohde. Iso alkukirjain.

ASKİ:n pääosasto suoritti asfaltin uusimistöitä Eymir-järven ympärillä, jossa linja kulkee, 26 kilometrin pituisen "Mamak-Gölbaşı Drinking Water Line -linjan" rakentamisen puitteissa. Samaan aikaan kun valmistuessaan 650 tuhannen ihmisen juomavesiongelmaa ratkaiseva hanke etenee vauhdilla, myös kuljettajat vetivät syvään henkeä, kiitos huolella tehdyn asfalttityön, vahingoittamatta luontoa ja elollisuutta viheralueella, jossa ihmiset asuvat. Pääkaupungissa järjestetään piknik-, luontoretkiä, järviurheilua ja pyöräilyä.

EYMIR-JÄRVELLE PÄÄSÄÄ NIN 8 KM KIRKKAALLE TIELLE

ASKİ on hiljattain saanut päätökseen 7 800 8 metrin (noin XNUMX kilometrin) asfalttirakennustyöt, jotka se aloitti Eymir-järven läpi kulkevan juomavesilinjan tuotannon jälkeen.

Pääkaupunkiseudun pormestarin Mansur Yavaşin pyynnöstä töiden nopeuttamiseksi tielle levitettiin 21 tuhatta tonnia pmt:n pohjamateriaalia ja 14 tuhatta tonnia asfalttia Ankaran suuntaan, joka kiertää Eymir-järveä, ja se laitettiin palvelua.

Tie, joka on ollut vuosia yksi paikka, jossa kuoppia ja huononemista on esiintynyt monessa paikassa ja pääkaupunkilaiset ovat valittaneet eniten, sai puhtaan ilmeen 17 päivää kestäneen asfaltin uusimistyön jälkeen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar