Eker Sailing Team tuli mestariksi Winter Trophyssa

Eker Sailing Team voittaa Kis Trophyn
Eker Sailing Team tuli mestariksi Winter Trophyssa

Kansainvälisissä ja kansallisissa kilpailuissa saavuttamillaan menestyksekkäillä tuloksilla huomion kiinnittäen Eker Sailing Team lisäsi menestymiseensä uutta voimalla Marmaris International Yacht Clubin järjestämän Winter Trophyn mestaruuden. Ahmet Ekerin ruorissa Eker 40 -nimisen veneen kanssa kilpaileva Eker Sailing Team koki mestaruuden saavuttamisen onnen näyttämällä jännittävän, haastavan ja menestyksekkään suorituksen koko radan ajan.

Purjehdukselle suotuisissa olosuhteissa, suotuisissa sääolosuhteissa ja onnistuneesti järjestetyssä Winter Trophyssa nähtiin kilpakilpailuja. Eker Sailing Team, joka sijoittui kolmen parhaan joukkoon viidestä osakilpailusta, jossa monet joukkueet kuten Treasure, Mersin Sailing Academy ja Vakkoroma haastavat toisensa; Hän jätti jälkensä Winter Trophyyn ja tuli lopulta naurunalaiseksi. Winter Trophyssa oli kovaa kilpailua erityisesti Eker Sailing Teamin ja Vakkoroma Teamin välillä. Eker Sailing Team, joka osallistui kilpailuun hyvin nuorella, keskimäärin 24-vuotiaalla joukkueella, jätti muut joukkueet taakseen synergialla, joukkuehengellä ja päättäväisyydellä taistella.

Marmaris International Yacht Clubin järjestämän Winter Trophyn kuudes ja viimeinen osakilpailu järjestettiin 6.-14. Winter Trophy, jossa nähtiin kilpailua ulkomailta tulevien purjehtijien kanssa ajoittain Istanbulissa, Izmirissä, Ankarassa, Bursassa, Eskişehirissä ja Bodrumissa koko talven ajan, päättyi sunnuntaina 15. toukokuuta pidettyyn palkintojenjakoon, jossa Eker Sailingin mestaruuskilpailut. Joukkue julkistettiin.

Eker Sailing Team: Ahmet Eker, Nevra Eker, Burak Zengin, Cem Gözen (31), Caner Akdolun (31), Doğa Arıbaş (27), Gaye Akdolun (27), Ceren Demiral (24), Onur Mandalinci (24), Uğur Esen (24), Egehan Haydaroğlu (23), Sancar Altan (20), Cem Boren Koçer (20).

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar