DFDS allekirjoittaa sinisen sopimuksen

DFDS allekirjoitti sinisen sopimuksen
DFDS allekirjoittaa sinisen sopimuksen

Triestessä allekirjoitettiin vapaaehtoinen sopimus Triesten ja Monfalconen satamissa laituriin kiinnittyvien ja kiinnittyvien laivojen ilman epäpuhtauspäästöjen vähentämisestä.

Itäisen Adrianmeren satamaviranomainen, Triesten satamajohtaja, Monfalconen satamajohtaja, varustamot ja meri, allekirjoittivat 11. toukokuuta 2022 vapaaehtoissopimuksen Triesten ja Monfalconen satamissa laituriin kiinnittyvien ja kiinnittyvien laivojen ilman epäpuhtauspäästöjen vähentämiseksi. Rahtitoimistot.

Vapaaehtoissopimuksen mukaisesti polttoaineen vaihto- tai päästövähennyssitoumusten vaihtoehtoisten noudattamismenetelmien menettelytavat laituriin kiinnittymisen aikana Triesten satamassa tai Monfalconen satamassa ilmoitetaan niille, joita asia koskee.

Rajoittamatta turvallisen merenkulun ja ihmishenkien suojelun vaatimuksia merellä, pää- ja/tai apumoottorien käytön optimoimiseksi pakokaasujen vapautumisen rajoittamiseksi ilmakehään, satama-alueella , risteilyn, kiinnitys-/ankkurointioperaatioiden aikana ja ankkuroituna hyvien merenkulkukäytäntöjen mukaisesti.

Kemal Bozkurt, DFDS Mediterranean -liiketoimintayksikön toimintojen johtaja, sanoi: "DFDS Mediterranean -liiketoimintayksikkönä olemme sitoutuneet muuttumaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä vähentämällä asteittain ympäristöjalanjälkeämme kestävän kehityksen visiolla. Tavoitteemme on vähentää hiilidioksidipäästöjä (CO2030) 2 % vuoteen 45 mennessä. Allekirjoittamalla Blue-sopimuksen sidosryhmiemme kanssa jatkamme kestävän talouden tukemista ja luonnonvarojen tehokkaamman käytön tukemista. sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar