CZN jakaa Burakin kuolemanuutiset

CZN jaettu Burak Olum -uutiset
CZN jakaa Burakin kuolemanuutiset

Kuuluisa kokki Burak Özdemir, joka tunnetaan sosiaalisessa mediassa nimellä CZN Burak, kiinnittää huomiota viesteillään. Monien ihmisten auttamisesta tunnettu CZN Burak oli käynyt sairaan ystävänsä luona viime kuukausina. Potilaskäyntivideonsa jakanut Özdemir liikutti seuraajiaan. Kuuluisa kokki lausui viestissään: "Vierailimme veljeni Latifin luona. Kaunein side on rakkaus."

Kuuluisa kokki ilmoitti ystävänsä Latifin kuolemasta Instagram-tilillään. Kuuluisa kokki kirjoitti jakamaansa videoon selityksen "Armahtakoon Allah veljeäni Melek Latifia". Özdemirin seuraajat ilmaisivat surunvalittelunsa kommenttiosiossa. Ne, jotka seuraavat kuuluisaa kokkia tiiviisti, sanoivat, että he purskahtivat itkuun, kun hän menetti ystävänsä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar