Binance LUNA selitti: Miksi LUNA-kolikko putosi? Nouseeko se taas?

terra luna kolikko
terra luna kolikko

Terra (LUNA) -verkko on hidas ja ruuhkainen. Tämä saa aikaan Terra-verkon Binancessa vireillä olevien nostotapahtumien määrän kasvavan ajoittain. Seuraamme jatkuvasti verkon tilaa ja pyrimme tarjoamaan parhaan kokemuksen Binancen käyttäjille. Pyrimme myös nopeuttamaan nostojen käsittelyä ja lisäämään lompakoiden määrää tukeaksemme lisää nostopyyntöjä. Huomaa kuitenkin, että verkon ruuhkautumisesta johtuen Terra (LUNA) -verkon kuvamateriaali saattaa jäädä tilapäisesti ajoittain.

12 klo 05 ja 2022 klo 04.30 välisenä aikana nostot Terra (LUNA) -verkossa keskeytetään tilapäisesti odottavien nostojen suuren määrän vuoksi. Verkosta on tullut sellainen, että ruuhkan vuoksi voidaan lähettää vain kuudesta yhdeksään laukausta minuutissa. Keskeytyksen aikana tehdyt toteuttamattomat nostopyynnöt hylättiin, jotta varoja ei juuttuisi nostojonoon. Tarkista nostojesi tila Tapahtumahistoria-välilehdeltä. Voit olla varma, että omaisuutesi ovat turvassa. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa."

Miksi Luna Coin putosi?

Viime viikolla julkistetut Yhdysvaltain inflaatiotiedot aiheuttivat vaihteluita kryptovaluuttamarkkinoilla, kuten monilla muillakin markkinoilla. Terra LUNA oli yksi niistä, joihin tämä vaihtelu vaikutti eniten. Likviditeettiongelman vuoksi UST stablecoin, jonka pitäisi olla vakaa 1 USD, on kaatunut toisen kerran viimeisen 2 päivän aikana, kun taas LUNA on menettänyt arvostaan ​​yli 2 prosenttia tässä prosessissa.

LUNA-kolikkoon kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen tehtiin perusteettomia ostoksia, leviävän pelon seurauksena poistuminen Terrasta alkoi. TERRA-kolikosta irtautumisen jälkeen vakaa kolikon arvo laski jyrkästi. Näiden negatiivisten tapahtumien jälkeen Terraform Labsin perustaja Do Kwon sanoi: "Olen erittäin pahoillani tuskasta, jota keksintöni on aiheuttanut teille kaikille."

Nouseeko LUNA Coin jälleen?

Vaikka LUNA-kolikkomarkkinat laskevat jyrkästi, miljoonien LUNA-kolikkomarkkinoiden odotetaan löytävän ostajia alhaalta. Ei ole tarkkaa tietoa kuinka kauan tämä prosessi jatkuu, mutta LUNA-kolikko ei arvioida palaavan vanhalle tasolleen pitkään aikaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar