ASDEP-haastattelutulosten kyselynäyttö

ASDEP-haastattelun tulokset
ASDEP-haastattelun tulokset

Milloin ASDEP-haastattelutulokset julkistetaan vuonna 2022? Vastaus kysymykseen on kysymysten joukossa. Perhe- ja sosiaaliministeriön virallisella sosiaalisen median tilillä annetussa viime hetken lausunnossa ilmoitettiin, että ASDEP:n suullisen haastattelun tulokset julkistettiin. Onko ASDEP-haastattelutulokset julkistettu? 4.175 XNUMX työntekijän rekrytointi…ASDEP-haastattelutulokset on julkistettu! Vastasimme kysymyksiisi, kuten tässä artikkelissa.

Perhe- ja sosiaaliministeriön aiemmassa tiedotteessa todettiin, että henkilöstöä palkataan 4175. Ministeri Derya Yanık ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että haastattelujen tulokset julkistettiin.

Ministeri Yanık: ”Suomen ministeriön sopimushenkilöstön rekrytointia varten suorittamamme suullisen kokeen tulokset on julkaistu verkkosivuillamme. Toivotan menestystä kaikille uusille kokeessa menestyneille kollegoilleni. Yhdessä palvelemme 85 miljoonaa. Tervetuloa, toit rivejä." sanoi.

Ministeriön tiedotteessa: ”06.01.2022 julkistettujen 4175 viran osalta on suoritettu 02.03.2022-12.04.2022 järjestetyn Sopimushenkilöstön rekrytoinnin suullisen kokeen arvioinnit. Sopimushenkilöstön rekrytoinnin suullisen kokeen tulokset näkyvät uraovella ja tulokset lähetetään hakijoille sähköpostitse. Toiveista tiedotetaan erikseen." se sanottiin.

Julkaistussa tiedotteessa todettiin, että henkilöstöä rekrytoidaan seuraaviin tehtäviin:

 • Perheen sosiaalinen tukihenkilöstö (4/B) (ASDEP),
 • sosiaalityöntekijä (4/B),
 • Psykologi (4/B),
 • Fysioterapeutti (4/B) ,
 • Lapsen kehitys (4/B) ,
 • Ravitsemusterapeutti (4/B),
 • Opettaja (4/B),
 • Lakimies (4/B),
 • Sairaanhoitaja (4/B),
 • Muu terveydenhuoltohenkilöstö,
 • Toimistohenkilökunta,
 • Asuntolan johtohenkilökunta (4/B).

ASDEP Interview Results -näytölle täällä Klikkaa tästä!

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar