Ankara, Bahçekapı Mahallesi Martyr Orgenaral Eşref Bitlis Barracks 119 Asuntojen rakennustyöt

TOKI
TOKI

Ankaran provinssi, Etimesgutin piiri, Bahçekapın naapuruston santarmikunnan kenraali marttyyrikenraali Eşref Bitlis -kasarmi 119 Asunto (majoitus) Rakennus- ja infrastruktuuri- ja maisemointityöt (E-Tender)
TR YMPÄRISTÖ- JA KAUPUNKIASUNTOHALLINTO (TOKİ)

TARJOUKSEN ILMOITUS

ANKARA PROVINSI, ETİMESGUTIN PIIRI, BAHÇEKAPIN NAAPURU MARTYRIN YLEISEN KÄYTÖN YLEINEN KÄSKY ORGENERAL EŞREF BİTLİS BARRACK AND BARRACK 119 WHOUSING (HOUSING) HOUSING (HOUSING) AND RENFUCTURUSTRUCTION.
TR YMPÄRISTÖ-, KAUPUNGISTUS- JA ILMASTONMUUTOSMASSA-ASUNTOHALLINTO

Ankara Province, Etimesgut District, Bahçekapı Mahallesi Santarmie General Command Martyr Orgenaral Eşref Bitlis Barracks 119 Asuntojen (asuntojen) rakentaminen sekä infrastruktuuri- ja maisemointityöt kilpailutetaan avoimella tarjouskilpailulla julkisia hankintoja koskevan lain 4734 19 §:n mukaisesti. tehdään vain. vastaanotetaan sähköisesti EKAP:n kautta. Tarkemmat tiedot huutokaupasta löydät alta:
HRN: 2022 / 436695
1 Hallintojohtaja
a) Nimi: TR YMPÄRISTÖ-, KAUPUNGISTUS- JA ILMASTONMUUTOSMASSA-ASUNTOHALLINTO
b) Osoite: Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Puhelin- ja faksinumero: 3125652000 - 3122667748
ç) Verkkosivu, jolla tarjousasiakirjaa voidaan katsella ja ladata sähköisellä allekirjoituksella: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-Rakennustyöt
a) Nimi: Ankaran provinssi, Etimesgutin piiri, Bahçekapın naapuruston santarmi:n yleiskomento marttyyri Orgenaral Eşref Bitlis -kasarmi 119 Asunto (majoitus) Rakennus- ja infrastruktuuri- ja maisemointityöt
b) Laatu, tyyppi ja määrä: 119 taloa ja infrastruktuuri- ja maisemointityötä tunnelimuottijärjestelmällä
Yksityiskohtaiset tiedot on saatavissa EKAP: n tarjousasiakirjassa olevasta hallinnollisesta määrittelystä.
c) Valmistus-/toimituspaikka: Ankara
ç) Kesto/toimituspäivä: Se on 450 (neljäsataaviisikymmentä) kalenteripäivää toimituspaikasta.
d) Aloituspäivä: 10-päivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamispäivästä
työpaikan toimitus alkaa.
3 Ostotarjouksessa
a) Tarjouksen päivämäärä ja aika: 07.06.2022 - 11:00
b) Tarjouslautakunnan kokouspaikka (osoite, jossa sähköiset tarjoukset avataan): Joukkoasuntohallinto (Toki) – Kokoussali

Verkkosivuillamme julkaistut tarjouspyynnöt ovat vain informatiivisia eivätkä korvaa alkuperäistä asiakirjaa. Alkuperäinen asiakirja on voimassa julkaistujen asiakirjojen ja alkuperäisten tarjouspyyntöasiakirjojen välisten erojen osalta. Lähde on virallinen lehti, päivittäiset sanomalehdet, julkisten laitosten ja organisaatioiden verkkosivut.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar