Allekirjoitettu Yıldızin teknillisen yliopiston kanssa ammatillisen koulutuksen yhteistyöpöytäkirja

Allekirjoitettu Yıldızin teknillisen yliopiston ammatillisen koulutuksen yhteistyöpöytäkirja
Allekirjoitettu Yıldızin teknillisen yliopiston ammatillisen koulutuksen yhteistyöpöytäkirja

Koulutusministeriön ja Yıldızin teknillisen yliopiston välillä allekirjoitettiin ammatillisen koulutuksen yhteistyöpöytäkirja.

Yıldızin teknillisen yliopiston Maçkan kampuksella pidettyyn yhteistyöpöytäkirjan allekirjoitustilaisuuteen osallistunut opetusministeri Mahmut Özer totesi, että ammatillinen ja tekninen koulutus on yksi tärkeimmistä asioista, joita he ministeriönä painottavat.

Özer totesi aloittaneensa mobilisoinnin kouluttaakseen työmarkkinoiden etsimää henkilöresurssia nopeasti ja pätevästi tällä painopistemäärityksellä virkaansa astuessaan, ja jatkoi: Olemme luoneet sellaiset yhteistyöpuitteet, että päivitämme nyt opetussuunnitelmaa kaikilla ammatillista koulutusta tarjoavilla alueilla yhdessä työmarkkinoiden edustajien kanssa. Annamme opiskelijoillemme mahdollisuuden hankkia osaamistaan ​​todellisissa liiketoimintaympäristöissä yhteistyön piirissä olevissa yrityksissä. Toisaalta suunnittelemme yhdessä opettajien työ- ja ammatillisen kehittämisen koulutuksia, jotka ovat erittäin tärkeitä ammatillisen koulutuksen kannalta, koska opettajien on nähtävä nykyinen teknologinen kehitys, jotta he voivat nopeasti viedä ne taidot koulutukseen. Niinpä toteutimme hyvin lyhyessä ajassa nämä yhteistyöt kaikkien työmarkkinoiden edustajien kanssa kaikilla kouluttamillamme aloilla.

Ministeri Özer totesi, että he alkoivat perustaa erittäin vahvoja ammatillisia lukioita Turkin tärkeimpien oppilaitosten ja organisaatioiden kanssa, ja totesi, että Yıldızin teknillisen yliopiston kanssa otettu askel kuuluu myös tähän ulottuvuuteen. Özer sanoi: "Toisen asteen oppilaitos, jossa opettajamme suorittavat koulutusta, opiskelijamme siellä T&K-opintojaan yliopistossa ja akateemikot käyttävät yhdessä opettamiaan paikkoja ja resursseja... Tätä me haluamme." hän sanoi.

Ministeri Mahmut Özer, Yıldızin teknillisen yliopiston rehtori Prof. DR. Hän kiitti kaikkia yliopiston tutkijoita, henkilökuntaa ja tähän projektiin osallistuneita Tamer Yılmazin henkilössä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar