Unelmat toteutuvat Hyundai IONIQ 5 Robotaxin kanssa

Unelmat toteutuvat Hyundai IONIQ Robotaxilla
Unelmat toteutuvat Hyundai IONIQ 5 Robotaxin kanssa

Hyundai Motor Company jatkaa teknologia-alan investointiensa ja ponnistelujensa tuoton saamista. Hyundai on tehnyt suuren vaikutuksen viime vuonna IAA Mobility Fair -messuilla esitellyllä kuljettajattoman taksikonseptilla, ja se on nyt ylpeä saadessaan toteuttaa tämän projektin. Robotaxi, joka perustuu täysin sähköiseen IONIQ 5:een, joka pystyy ajamaan itseään ilman kuljettajaa, esittelee myös osia brändin tulevaisuuden visiosta.

Hyundain maailmanlaajuisesti käynnistämä manifestikampanja "Innovation Begins From Very Human Things" johtaa myös SAE Level 4 autonomisten ajoneuvojen laajaa käyttöä. Tämän manifestin tarkoituksena on puolustaa tarvetta mahdollistaa liikkuvuusratkaisut autoissa, joissa ei ole kuljettajaa. Tähän suuntaan auto, joka on kehitetty yhteistyössä maailman johtavan kuljettajattomien ajoneuvoteknologioiden valmistajan Motionalin kanssa, aloittaa palvelun ensin Las Vegasissa Yhdysvalloissa vuodesta 2023 alkaen ja kuljettaa sitten aktiivisesti ihmisiä muissa suurimmissa kaupungeissa ympäri maailmaa. maailman.

Robotaxi korostaa inhimillisiä ominaisuuksiaan ajamisen kannalta, mutta se huolehtii myös maksimaalisen suojan ja hyödyn tarjoamisesta turvalliselle ajamiselle. Liikkuessaan ilman kuljettajaa hänellä on ylivoimainen käyttäytyminen ja käskyt, jotka muistuttavat huolellista ja lainkuuliaista kuljettajaa. IONIQ 5 Robotaxi voi liikkua täysin itsenäisesti yli 30 sen runkoon sijoitetun anturin kautta. Yhdistettyjen tutkien, etu- ja takakameroiden lisäksi ajoneuvossa on erityinen havainnointi- ja tekoälyjärjestelmä, joka havaitsee jalankulkijat, esineet ja muut liikenteessä olevat ajoneuvot.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar