Turkista tulee eniten kalastusaluksia vievä maa

Turkista tulee eniten kalastusaluksia vievä maa
Turkista tulee eniten kalastusaluksia vievä maa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu huomautti, että laivanhuollon ja -korjauksen määrä telakoilla on lisääntynyt 10 prosenttia viimeisen 95 vuoden aikana ja työllisyysaste laivanrakennusalalla on noussut noin 115 80:een. 2020 prosentista. Karaismailoğlu sanoi: "Voitti kilpailijansa Espanjan vuonna 1,5, Turkista tuli maa, joka vie eniten kalastusaluksia" ja totesi, että Turkki on maailman neljännellä sijalla laivojen kierrätysteollisuudessa 4 miljoonan bruttotonnin kapasiteetilla.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu puhui kalastusveneen vesillelaskuseremoniassa; "Olemme tänään ylpeitä Ergün Reis A -nimisen "kalastusaluksen" laskemisesta vesille. Alus on 46 metriä pitkä, 17,5 metriä leveä ja 994 bruttotonnia ja jonka on valmistanut Başaran Gemi Sanayi, yksi kalastusalusten viennin pioneereista. maassamme, merikaupungissa Çamburnun telakalla. Me kaikki todistamme yhdessä. Aluksemme, jonka kohtaamme veden kanssa, on hyvä esimerkki kotimaisesta ja kansallisesta laivateollisuudesta, joka tuottaa joka luokkaa kaikkialla maailmassa.

Karaismailoğlu totesi, että liikenne- ja infrastruktuuriministeriönä ne ovat ottaneet voimakkaampia askelia vastuualueillaan ja tehneet erittäin tärkeitä toimenpiteitä lisätäkseen Turkin meristään tuomaa hyötyä, Karaismailoğlu sanoi, että innovatiivisten ja visionääristen liikenneinvestointien ansiosta ne ovat kasvaneet. merikaupasta saadun osuuden ja merien taloudellisen hyödyn Turkille.

"Tietenkin olemme ylpeitä laivateollisuudestamme, joka vahvistaa läsnäoloamme merillämme kotimaisilla ja kansallisilla kyvyillä", sanoi Karaismailoğlu ja jatkoi puhettaan seuraavasti:

”Investoiminen rannikkokaupunkeihin on avainasemassa merestä saamiemme hyötyjen lisäämisessä. Investoinneilla, joita olemme tehneet alueellemme ministeriönä, on suuri merkitys askeleissa, joita olemme tehneet Mustanmeren muuttamisesta turkkilaiseksi kauppajärveksi. Hallituksemme aikana; Olemme tehneet erittäin merkittäviä investointeja merenkulkualalle alueellamme. Monet projekteistamme ovat parhaillaan käynnissä. Yeniçam Shipyardillamme, joka on yhteensä 440 tuhatta neliömetriä, toimii 11 valmistajaa. Tällä alalla työskentelee myös 300 veljeämme. Laivanrakennustyöt jatkuvat useissa Euroopan, Aasian ja Afrikan maissa telakallamme, jossa voidaan suorittaa kaiken vetoisuuksien ja muiden alustemme huolto ja korjaus. Tuemme alueen taloudellista kehitystä investoinneillamme kokonaisvaltaisen kehittämismallimme mukaisesti.

TURKISH AVIATION SAAVUTTAA 58. LENTOASEMAAN

Kaksi päivää myöhemmin, 2. toukokuuta, uusi indikaattori tekniikan saavutuksista; Karaismailoğlu korosti, että Rize-Artvinin lentoasema, joka on maailman ykkönen ja Turkin toinen meritäytteellä rakennettu lentoasema, avataan presidentti Erdoganin läsnä ollessa. , käytännöt ja määräykset, saavuttaa 14. lentoasemansa. Olemme saaneet valmiiksi Rize-Artvinin lentoasemamme, joka rakennettiin 2 miljoonan neliömetrin alueelle, mikä on ainutlaatuinen Euroopassa. Lentokenttämme vastaa itäisen Mustanmeren alueemme kuljetustarpeisiin, joissa maantieliikenne on maantieteellisten ominaisuuksiensa vuoksi vaikeaa, ja sillä on kapasiteetti 58 miljoonaa matkustajaa vuodessa, nopeammin ja mukavammin. Tarjoamme Rize Artvin -lentokenttäämme yhdessä Trabzon-lentokentän kanssa kaikille Mustanmeren rajamaille, Turkin ulkopuolelle ja Middle Corridorille, yhdelle tärkeimmistä Aasian ja Euroopan välisistä kauppareiteistä, lyhyesti sanottuna maailman palvelemiseen. .

MUSTA MERI ON EURASIAN KAUPPAJÄRVI

Korostaen, että Mustameri tulee olemaan Euraasian kauppajärvi seuraavan 10 vuoden aikana, Karaismailoğlu sanoi: ”Mustanmeren kasvava kaupallinen liikenne ja sen tarjoamat asiat täältä. kazanKaikki sisämaata ennakoivat Mustanmeren maat vauhdittivat satamainvestointejaan ja aloittivat kuumeisen valmistelun. Kilpajuoksu Mustallamerellä kazanMuistona oleminen sopii meille enemmän kuin kenellekään muulle. Hallituksena pidämme laivanrakennusteollisuutta erityisen tärkeänä sen työllisyyden ja taloudellemme tuoman lisäarvon vuoksi. Tuemme tätä merkitystä konkreettisilla toimilla. Haluan ilmaista rauhallisin mielin, että Turkin laivateollisuus; Se on ala, joka käyttää uusinta teknologiaa, jolla on korkea ympäristötietoisuus, hyvä tietämys ja kokemus, joka pitää kiinni laatu- ja aikasitoumuksistaan ​​ja jolla on arvostettu paikka maailmassa.

2 KALASTUSALUSTA ON VALMISTETU TELAPILLEMME 131 VIIMEISEN VUODEN AIKANA

Liikenneministeri Karaismailoğlu huomautti tehneensä vakavia innovaatioita laivaus- ja dokumentointiprosesseihin IT-sektorin tuella, ja totesi laivateollisuuden panoksen työllisyyteen ja maan talouteen kasvaneen merkittävästi. Karaismailoğlu ilmaisi, että laivateollisuuden kyky käyttää innovatiivista, ympäristöystävällistä ja vaihtoehtoista energiaa lisääntyy päivä päivältä, ja hän teki seuraavat arvioinnit:

”Hallituksiemme vuodesta 2003 lähtien noudattamalla järkevällä politiikalla olemme kasvattaneet telakkakapasiteettiamme 0,55 miljoonasta DWT:stä 7,5 miljoonaan DWT:iin 4,65-kertaisesti. Lisäksi laivanhuollon ja -korjauksen määrä telakoillamme on kasvanut 10 prosenttia viimeisen 95 vuoden aikana. Laivanrakennusteollisuuden työllisyysaste on noussut 115 prosenttia viimeisen kymmenen vuoden aikana ja saavuttanut noin 80 2020 henkilöä. Vuonna 2 kilpailijansa Espanjan ohitettuaan Turkista tuli eniten kalastusaluksia vievä maa. Viimeisen kahden vuoden aikana telakoillamme on valmistunut 131 kalastusalusta, mutta jatkamme 59 aluksen rakentamista. Maailman ensimmäisen hybridikalastusaluksen ohella maailman suurimmalla elävien kalojen kuljetusaluksella on turkkilaisten insinöörien allekirjoitus. Viemme kalastusaluksia Norjaan, Islantiin, Irlantiin ja Englantiin, jotka ovat maailman kalastuksen kärjessä. Turkki on maailman neljännellä sijalla laivojen kierrätysteollisuudessa 1,5 miljoonan bruttotonnin kapasiteetilla.

NOPEUTIMME TYÖMME TEHDÄMME MAMASTA LAIVAUSMAA

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Karaismailoğlu totesi, että he tekevät lujasti töitä, jotta Turkki, joka on kolmelta suunnalta meren peittämä, olisi tehokas ja sillä olisi sananvaltaa sinisessä kotimaassa, ja että he jatkavat työtämme. tehdä maastamme merimaa. Vuonna 2003 turkkilaisten omistuksessa oleva kauppalaivasto ylitti 9 miljoonan velan; nousi 31 miljoonaan eläkeläiseen tänään. Olemme ylpeitä voidessamme nostaa satamissamme käsiteltävien lastien määrää 190 miljoonasta tonnista 526 miljoonaan tonniin. Tammi-huhtikuussa 2022 satamissamme käsitellyn rahdin määrä kasvoi 6,6 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja oli 180 miljoonaa 590 tuhatta 500 tonnia. Samoin satamissamme käsiteltyjen konttien määrä kasvoi tammi-huhtikuussa 4,1 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja oli 4 miljoonaa 254 tuhatta 531 TEU:ta. Tammi-helmikuussa 2022 meriliikenteen rahallinen osuus kasvoi noin 29 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja nousi 82,3 miljardiin dollariin. Kaikki tähän mennessä jakamani projektit ovat 20 vuoden aikana antamiemme lupausten ruumiillistuma. AK-puolueen hallituksessa näemme yleisön palvelemisen Jumalan palvelemisena ja kehitämme tavoitteitamme sanamme miehenä ja kansakuntamme palvelijana.

OLEMME SUUNNITTELULLA TULEVAISUUDEN 30 VUOTTA MERINKINNALLE

Karaismailoğlu, joka korosti, että he suunnittelevat 30 vuotta eteenpäin, eivät tänään-huomenta merenkulun alalla, kuten he tekevät kaikilla aloilla, jotta uusi Turkki voitaisiin uskoa nuorille mahdollisimman vahvasti, ja lisäsi, että he suunnittelevat Turkin merenkulkua kehitetään edelleen kaikilla osa-alueilla rationaalisilla lähestymistavoilla, yhteisellä mielellä ja valtioherkkyydellä, hän sanoi, että suunnitelmat on tehty. Liikenneministeri Karaismailoğlu sanoi: "Haluan tässä yhteydessä tehdä yhteenvedon tavoitteistamme, jotka lupasimme vuoden 2053 liikenteen ja logistiikan yleissuunnitelmassamme. Kasvatamme satamatilojen määrän 255:een. Laajennamme vihreitä satamakäytäntöjä. Käytämme satamissamme pitkälle uusiutuvia energialähteitä. Autonomisia risteilyjä kehitetään ja käsittelytehokkuutta lisätään satamien autonomisilla järjestelmillä. Satamien siirtopalvelukapasiteettia lisäämällä kehitämme alueen maita palvelevaa multimodaalista ja lyhyen matkan meriliikenteen infrastruktuuria. Canal Istanbul -hankkeen myötä laivaliikenne vähenee Bosporinsalmella; ja navigointiturvallisuutta lisätään”, hän päätti.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar