Turkin armeija pelastaa Libyan merellä juuttuneet bangladeshilaiset siirtolaiset

Turkin armeija pelastaa Libyan merellä juuttuneet bangladeshilaiset siirtolaiset
Turkin armeija pelastaa Libyan merellä juuttuneet bangladeshilaiset siirtolaiset

Turkin laivaston työryhmässä palveleva fregatti TCG GÖKÇEADA havaitsi veneen 5. toukokuuta 2022 Misratan rannikolla Libyassa. Veneeseen, jossa todettiin 17 laitonta siirtolaista puoliksi tajuttomana, puututtiin ja siirtolaiset otettiin kyytiin välittömästi.

Aluksella olevan lääkärin tekemässä tarkastuksessa; Todettiin, että 12 ihmistä oli hyvässä kunnossa ja 4 henkilöä oli tajuttomana. Toisaalta yhtä siirtolaista ei voitu pelastaa kaikista terveydenhuoltohenkilöstömme ponnisteluista huolimatta, ja hän kuoli.

Todettiin, että maahanmuuttajat, joiden tarpeisiin saatiin tarvittava lääkärinhoito, olivat kotoisin Bangladeshista ja olivat olleet merellä 10 päivää. Pelastetut laittomat siirtolaiset luovutettiin Libyan viranomaisille Homsin satamassa sovitun koordinoinnin tuloksena.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar