Tuomareiden ja syyttäjien lautakunta rekrytoi 27 virkamiestä

Tuomari- ja syyttäjälautakunta virkamiesten palkkaamiseksi
Tuomari- ja syyttäjälautakunta virkamiesten palkkaamiseksi

Palveleva virkamieslain nro 657 4 §:n B kohdan mukaisesti tuomari- ja syyttäjäneuvoston pääsihteeristön elimessä ja työskennellä sopimussuhteista työskentelyä koskevien periaatteiden mukaisesti. Henkilöstö, joka otettiin voimaan ministerineuvoston päätöksellä 06 ja numerolla 06/1978. Kilpailun tulosten mukaan (soveltuva ja/tai suullinen) KPSS-pisteiden perusteella 7 Tuomari- ja syyttäjälautakunnan toimihenkilöiden tutkinta-, nimittämistä ja siirtoa koskevan asetuksen säännösten puitteissa palvelukseen otetaan koulutustason mukaan 15754 toimihenkilöä, 2020 sopimuskuljettajaa ja 15 toimihenkilöä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

 Hakemuspaikka ja lomake

Ehdokkaiden tulee hakea henkilökohtaisesti Tuomareiden ja syyttäjien neuvoston pääsihteeristölle toimittamalla "2022 4/B sopimushenkilöstön pääsykokeen työhakemuslomake", joka on saatavilla hsk.gov.tr-verkkosivustolla ja täyttämällä kaikki asiaankuuluvat osat sekä tarvittavat asiakirjat. (Hakemuksen osoite: Safety District, Mevlana Boulevard No: 36 Yenimahalle / ANKARA)

Hakemukset tehdään henkilökohtaisesti, eikä postitse tai vastaavalla tavalla lähetettyjä hakemuksia hyväksytä.

Hakeminen alkaa 30 ja päättyy 05 työajan päätyttyä (klo 2022). Hakemukset, joita ei ole tehty määräajassa, katsotaan pätemättömiksi.

Työsuhteisen toimihenkilön viran koe suoritetaan kahdessa vaiheessa harjoituskokeena ja suullisena kokeena. Harjoittelukokeeseen (näppäimistökokeeseen) ovat oikeutettuja ne, jotka ovat 5 ehdokkaan joukossa, mikä on 75 kertaa KPSS(B) Groupin pisteytystyyppien mukaan ilmoitettujen virkojen määrä. kazantoimii. Harjoituskoe pidetään lauantaina 11 klo 06:2022 Tuomari- ja Syyttäjäneuvostossa sekä tässä kokeessa menestyneillä. http://www.hsk.gov.tr julkistetaan klo Harjoittelukokeessa menestyneille järjestetään suullinen koe Tuomari- ja syyttäjälautakunnassa 21 klo 06.

Sopimuksen mukaisen kuljettajan viran koe suoritetaan kahdessa vaiheessa harjoituskokeena ja suullisena kokeena. Harjoittelukokeeseen (ajokokeeseen) ovat oikeutettuja ne, jotka ovat niiden 5 ehdokkaan joukossa, jotka ovat 25-kertaisia ​​KPSS (B) Group -pistetyyppien mukaan ilmoitettuihin paikkoihin verrattuna. kazantoimii. Harjoituskoe pidetään lauantaina 11 klo 06:2022 Ankaran koeajalla (Şefkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi No: 11 Keçiören/Ankara) ja kokeessa menestyneille. http://www.hsk.gov.tr julkistetaan klo Harjoittelukokeessa menestyneille järjestetään suullinen koe Tuomari- ja syyttäjälautakunnassa 22 klo 06.

Sopimuspalvelijan virkaan suulliseen kokeeseen ovat oikeutettuja ne, jotka ovat niiden 5 ehdokkaan joukossa, jotka ovat 35-kertaisia ​​KPSS(B)-ryhmän pisteytyslajien mukaan ilmoitettuihin tehtäviin verrattuna. kazantoimii. Suullinen koe pidetään Tuomari- ja syyttäjälautakunnan rakennuksessa 22 klo 06.

Jokainen ehdokas voi hakea vain yhteen virkaan, joka ilmoitetaan hänen koulutustasonsa mukaan. Useampaan kuin yhteen paikkaan hakevia hakijoita ei arvioida, koska heidän hakemuksensa katsotaan mitättömäksi.

 Sovellusvaatimukset

Kuten virkamieslain nro 657 muutetussa 48 §:ssä todetaan;

1 - Olen Turkin kansalainen,

2- 03 alkaen, joka on viimeinen hakupäivä, täyttää lain nro 06 pykälän 2022 ikävaatimukset ja olla täyttämättä 657 vuotta tammikuun ensimmäisenä päivänä vuosi, jona keskustentti (KPSS-40 perustutkinto-, osa- ja keskiasteen tutkinnon suorittaneille) pidetään. olla (syntynyt 2020 tai sen jälkeen),

3- Sopimustoimihenkilöille, jotka ovat valmistuneet tiedekuntien/koulujen tietokoneosastolta, oikeuslaitokselta, ammatillisten oppilaitosten oikeuslaitokselta, oikeustieteen apulaiskoulutusohjelmasta, oikeusalan ammatillisesta lukiosta tai muusta lukiosta tai vastaavista kouluista, tai vähintään lukion tai vastaavan korkeakoulututkinnon suorittanut, jolla on opetusministeriön hyväksymä tai julkisten laitosten ja järjestöjen järjestämien kurssien tuloksena annettu kirjoituskone- tai tietokonetodistus hakupäivänä (todistusta jättäneiden hakemukset tai menettelyn mukaista todistusta kurssin suorittamisesta ei hyväksytä),

4- Sopimuskuljettajan tehtävään tulee olla vähintään korkeakoulututkinnon suorittanut tai vastaava ja vähintään B-luokka 17 alkaen tieliikennemääräyksen muutoksen mukaisesti, joka on julkaistu Virallisessa lehdessä 04. /2015 ja numerolla 29329, 1 jälkeen vähintään D2016-luokan ajokortti,

5- Olla vähintään korkeakoulututkinnon suorittanut tai vastaava sopimussuhteiseen toimihenkilöön,

6 - Jolta ei riistetä julkisia oikeuksia,

7- vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa määritellyt määräajat ovat kuluneet; rikokset valtion turvallisuutta vastaan, vaikka se olisi armahdettu tai vangittu vähintään vuodeksi tahallisesta rikoksesta, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, kavalluksesta, kavalluksesta, lahjonnasta, varkaudesta, petoksesta, väärennyksestä, lain rikkomisesta luottamus, petollinen Ei saa tuomita konkurssista, tarjousten väärentämisestä, väärentämisestä, rikoksesta tai salakuljetuksesta syntyneestä omaisuuden arvonpesusta,

8- Mitä tulee sotilaalliseen asemaan; ei olla asepalveluksessa, ei ase-iässä tai olla suorittanut varsinaista asepalvelusta, jos hän on saavuttanut varusmiespalveluksen, tai hänet siirretään tai siirretään reserviluokkaan,

9- Sopimussuhteeseen toimistohenkilöstö; ÖSYM:n vuonna 2020 pitämästä julkisen henkilöstön valintakokeen (B) ryhmästä; Kandidaatin tutkinnon suorittaneiden KPSSP(3), osakkuustutkinnon suorittaneiden KPSSP(93) ja ylioppilastutkinnon suorittaneiden KPSSP(94) pistemäärän on oltava vähintään 70 pistettä,

10- Sopimalle kuljettajalle ja palvelijalle; ÖSYM:n vuonna 2020 pitämästä julkisen henkilöstön valintakokeen (B) ryhmästä; Vähintään 3 pistettä perustutkinnon suorittaneista KPSSP(93), osakkuustutkinnon suorittaneista KPSSP(94) ja lukiosta valmistuneista KPSSP(60),

11 - Ei mielenterveyttä, joka voi estää häntä suorittamasta velvollisuuttaan jatkuvasti.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar