TurkStat rekrytoi 14 tietotekniikan sopimushenkilöä

Turkin tilastoinstituutti
Turkin tilastoinstituutti

Virallinen lehti, päivätty 375 ja numeroitu 6, perustuen asetuksen nro 31 (neljätoista) lisäpykälän 12 lisäykseen Tietotekniikan sopimushenkilöstöä palkataan "Asetuksen periaatteista ja menettelyistä koskien työsuhteita" 2008 §:n mukaisesti. Tietotekniikan sopimushenkilöstö julkisten laitosten ja organisaatioiden suurissa tiedonkäsittelyyksiköissä".

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELLUKSEN EHDOT

a) Toteuttaa virkamieslain 657 artikkelissa 48 esitetyt yleiset ehdot,

b) valmistua neljän vuoden tietotekniikan, ohjelmistotekniikan, sähkötekniikan, elektroniikkatekniikan, sähkö- ja elektroniikkatekniikan ja teollisuustekniikan osastolta tai ulkomailla korkeakouluneuvoston hyväksymästä korkeakoulusta,

c) Muut kuin kohdassa (b) mainitut nelivuotista koulutusta antavien tiedekuntien tekniikan osastoilta, luonnontieteiden kirjallisuuden, kasvatustieteiden ja kasvatustieteiden laitoksilta, tietokoneiden ja tekniikan sekä tilastotieteen, matematiikan ja fysiikan koulutusta antavilta laitoksilta osastoilta tai asuntolasta, jonka vastaavuuden korkeakouluneuvosto on hyväksynyt. Valmistua muista korkeakouluista kuin (voi hakea tehtäviin, joista maksetaan enintään 2 kertaa kuukausittaisen sopimuksen bruttopalkkakatto)

ç) vähintään 3 vuoden työkokemus ohjelmistoista, ohjelmistosuunnittelusta ja tämän prosessin kehittämisestä ja hallinnasta tai suurten verkkojärjestelmien asennuksesta ja hallinnasta niille, jotka eivät voi ylittää kaksinkertaista palkkakattoa, ja vähintään 5 vuosia muille
löydettäväksi. (Ammatillista kokemusta määritettäessä; IT-henkilöstönä dokumentoidaan, että he ovat vakituisia työntekijöitä, joihin sovelletaan lakia nro 657 tai sopimuspalveluja, joihin sovelletaan saman lain 4(B) tai asetuksen nro 399 alaisia ​​palveluja, sekä työntekijäasemassa oleva IT-henkilöstö maksamalla maksuja yksityisen sektorin sosiaaliturvalaitoksille.) palvelusajat otetaan huomioon.)

d) Edellyttäen, että he tuntevat tietokoneiden oheislaitteiden laitteistot ja vakiintuneen verkonhallinnan turvallisuuden, heidän on todistettava, että he tuntevat vähintään kaksi nykyistä ohjelmointikieltä.

e) Miesehdokkaille, jotka on erotettu asepalveluksesta, vapautus tai jolla ei ole mitään yhteyttä siihen ehtoon, että sitä on lykätty vähintään 1 (yksi) vuodella määräajasta lukien.

Hakemuksen määräaika

Sovellukset, Turkki tilastoviranomaisen verkkosivuilla http://www.tuik.gov.tradresinde Kun työhakemuslomake on täytetty kokonaan ja oikein muiden asiakirjojen kanssa, viimeistään työpäivän loppuun (01:06) 2022, Turkin tilastolaitoksen puheenjohtajavaltio Mahallesi Necatibey Caddesi No: 18 00 Ministeriöt Çankaya/ANKARA Toimitetaan henkilökohtaisesti Tilastolaitoksen presidentin henkilöstöosastolle tai postitse määräaikaan mennessä mainittuun osoitteeseen. Tämän päivämäärän jälkeen saapuneita hakemuksia postin viivästymisestä ja muista syistä sekä puuttuvien asiakirjojen tai allekirjoittamattomien työhakemuslomakkeiden toimittajia ei oteta huomioon.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar