Parhaat valokuvakehykset, jotka on otettu Marathon Izmir Run -juoksussa, on julkistettu

Kilpailun, johon osallistuivat İzmir Metropolitan Municipalityn "Road Race Label" -sertifioidun kansainvälisen kilpailun, Marathon İzmir -kilpailun valokuvat, julkistettiin tulokset. Kilpailussa, johon osallistui 301 valokuvaa, Hakan Yaralı voitti ensimmäisen sijan valokuvallaan lempinimellä "Leader Character".

İzmir Metropolitan Municipalityn kolmatta kertaa tänä vuonna järjestämän Marathon İzmir -valokuvakilpailun tulokset on julkistettu. Kilpailun teemalla "Marathon İzmir and Marathon İzmir and Marathon Sport Case Occurring in İzmir Urban Life and Culture" voittaja palkittiin Hakan Yaralılle hänen valokuvallaan lempinimellä "Leader Character".

Hasan Uçarin kuva nimeltä "Record Breaker First" voitti toisen sijan ja Ahmet Özerin kuva "Running" voitti kolmannen sijan. Murat Altıncanin "Help 2022" -valokuva sai kunniamaininnan, kun taas Serkan Yalçınkayan "Struggle" -valokuva katsottiin Izmir Metropolitan Municipality Sports Clubin erikoispalkinnon arvoiseksi. Murat Cakil, tohtori Kilpailussa, jossa Ahmet İmançer, Selçuk Kayan, Erol Özdayı ja Seda Şengök olivat tuomariston jäseniä ja Nedim Ekmekçiler toimi sihteeristönä, 301 valokuvaa todettiin näyttelyyn arvoiseksi 37 valokuvasta. Kilpailun voittajille jaetaan yhteensä 12 tuhatta TL:ää.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

He juoksivat kestävän maailman puolesta

Marathon Izmir, jonka teemana oli Yhdistyneiden kansakuntien "Kestävä maailma", juokstiin sunnuntaina 17. huhtikuuta tavoitteena "jätteetön maraton". Yli 43 urheilijaa 5000 eri maasta osallistui kansainväliseen kilpailuun. Viime vuonna etiopialaisen Tsegaye Getachewin parhaan tuloksen 2.09.35 uudisti tänä vuonna kenialainen Lanny Rutto. Rutto päätti kilpailun ajalla 2.09.27 ja paransi vielä 8 sekuntia. Näin ollen Marathon İzmirin "Turkin nopeimman radan" titteli vahvistettiin uudelleen. Izmir Metropolitan Municipalityn järjestämässä kilpailussa Turkin yleisurheiluliiton ja World Athleticsin yhteistyössä kenialainen Meshack Kiprop Koech sijoittui miesten toiseksi ajalla 2.11.21 ja kenialainen Mathew Kemboi, jälleen ajalla 2.13.03. Yavuz Ağralı, joka suoritti kilpailun 2.20.02. miesten sarjassa, sijoittui turkkilaisurheilijoista parhaaksi ajalla 9. Naisissa Letebrhan Haylay Gebreslasea Etiopiasta sijoittui 2.27.35:llä, kenialainen Lilian Chemweno 2.28.18:lla ja Helen Jepkurgat samasta maasta kolmanneksi ajalla 2.30.54. Aydınlı Derya Kaya sijoittui naisurheilijoiden joukossa kahdeksanneksi ajalla 3.04.29.