Kuinka paljon Ziraat Bankin myötäjäisrahoitustilimaksu on? Kuka voi avata Dowery-tilin Ziraat Bankissa?

Kuinka paljon on Ziraat Bankin myötävaikutustilin osuus
Kuinka paljon on Ziraat Bankin myötäjäistystilin osuus, joka voi avata syöttötilin Ziraat Bankissa

Ziraat Pankin myötäjäisettili on oikeutettu valtion tukeen, mikäli heillä on vähintään 3 vuoden säästöjä naimisiinmenoa, ennen avioliiton solmimista ja ensimmäisen avioliiton solmimista varten viimeistään 27 vuoden iässä. kazanSe on säästötili. Kuinka paljon rahaa Ziraat antaa myötäjäisten tilille? Kuinka saada Ziraat Bankin avioliittolaina? Tässä ovat Ziraat Bankin myötäjäiset tilitiedot.

Paljonko on Ziraat Bankin myötäjäiset tilille?

Myötäjätili on tuote, jonka avulla asiakkaat voivat säästää pitkällä aikavälillä lisäämällä säästämishaluaan ja kannustaa yhteiskuntaa säästämään lisäämällä säästöihin valtion osuutta, mikäli edellytykset täyttyvät. Pankkimme kumulatiivisena talletuksena avattava tuote voidaan avata vähintään 3 vuoden maturiteettilla.

Kuka voi avata myötäjäisen tilin Ziraat Bankissa?

Kaikki Turkin kansalaiset, jotka ovat alle 24-vuotiaita ja eivät ole koskaan olleet naimisissa/tai jotka kuuluvat Turkin kansalaisuuslain nro 5901 pykälän 28 soveltamisalaan, voivat avata myötäjäisen tilin pankissamme.

Milloin Ziraat Bankin valtionosuus maksetaan?

Osallistuja, joka on suorittanut säännölliset maksunsa viipymättä vähintään 36 kuukauden ajan, on oikeutettu valtionosuuteen, kun hän avioituu ensimmäisen kerran ennen 27 vuoden ikää. Kuuden kuukauden kuluessa avioliitosta hän hakee Haaratoimistoomme, jossa hänellä on myötäjäiset, kansainvälisen perhetodistuksen ja piirin maistraatin asiakirjan, jossa todetaan, että hän on ollut ensimmäistä kertaa naimisissa. Pankki toimittaa kuukauden sisällä tehdyt hakemukset ministeriölle seuraavan kuukauden kymmenen ensimmäisen arkipäivän kuluessa. Ministeriön hyväksynnän jälkeen ansaitun valtionosuuden määrä siirretään asianomaiselle tilille.

Miten Ziraat Bankin valtionosuus lasketaan?

Valtion osuutta laskettaessa perustana on avioliittopäivän kertymä. Valtionosuus lasketaan osallistujan myötäjäistilille suorittamien säännöllisten maksuaikojen mukaan; valtionosuus, säännöllinen maksuaika;

  • Niille 36-47 kuukaudelle se on 20 prosenttia tilin säästöistä. Maksettava summa ei kuitenkaan voi ylittää 11.840,63 XNUMX Turkin liiraa.
  • Näiden 48-59 kuukauden osalta se on 22 prosenttia tilin säästöistä. Maksettava summa ei kuitenkaan voi ylittää 13.662,26 XNUMX T Turkin liiraa.
  • Yli 60 kuukauden ikäisille se on 25 prosenttia tilin säästöistä. Maksettava summa ei kuitenkaan voi ylittää 16.394,72 XNUMX Turkin liiraa.

Voidaanko antaa koroton myötäjäinen tili?

Myötäinen tili voidaan avata myös ilman korkoa. Tilille ei kerry korkoa, tekemiesi säästöjen perusteella lasketaan vain valtion osuus.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar