Oikeusministeriö rekrytoi 22 IT-henkilöstöä

oikeusministeriö
oikeusministeriö

Oikeusministeriö on ilmoittanut henkilöstön rekrytoinnista. Ministeriö, joka on ilmoittanut rekrytoivansa kääntäjiä viime päivinä, rekrytoi palvelukseensa sopimusteknistä IT-henkilöstöä vastatakseen elimistönsä henkilöstöpulaan uudella tiedotteella 17. Ministeriö on ilmoittanut ottavansa palvelukseensa 2022 tietotekniikan alan sopimushenkilöä asetuksen nro 375 lisäpykälän 6 mukaisesti.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Oikeusministeriö aloittaa hakunsa edellä mainittuihin tehtäviin 18 ja jatkuu 2022 päivää. Hakemukset katsotaan kelvollisiksi vain, jos hakijat täyttävät määritellyt pätevyydet ja hakupäivänä tehdyt hakemukset.

Ehdokkaiden hakemukseen virkamieslain 657 §:n 48 pätevyyden piiriin kuuluvia ehtoja haetaan virkamiehen piirissä. Erityisesti koulutuksen, KPSS:n, ohjelmakielen ja YDS:n vaatimuksia haetaan.

Voidakseen hakea hakijoiden on täytynyt saada vähintään 2020 pistettä vuonna 3 järjestetystä julkisen henkilöstön valintakokeesta perustutkintotason KPSSp60-pistelajista.

Hakijalta edellytetään tietokonetekniikan, ohjelmistotekniikan, sähkötekniikan, elektroniikkatekniikan, sähkö- ja elektroniikkatekniikan sekä teollisuustekniikan osastolta valmistumista, jotka tarjoavat vähintään neljän vuoden koulutuksen.

Olla ansainnut vähintään (D) englannin kielen ÖSYM:n hallinnoimasta Foreign Language Placement Exam (YDS) -kokeesta tai ÖSYM:n määrittämät pisteet, jotka vastaavat YDS (D) tasoa muissa englannin kielen kokeissa kuin YDS.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar