NTV:n kuuluttaja Özlem Sarıkaya, joka kuoli 39-vuotiaana, Kuka on Jurta, mistä se on ja miksi hän kuoli?

NTV-kuuluttaja Ozlem Sarikaya, joka kuoli XNUMX-vuotiaana, kuka on jurtti, mistä se on ja miksi
NTV:n kuuluttaja Özlem Sarıkaya, joka kuoli 39-vuotiaana, Kuka on Yurt, mistä se on ja miksi hän kuoli?

Özlem Sarıkaya Yurt, televisioruutujen suosittu nimi, järkytti monia ihmisiä kuolemallaan. Özlem Sarıkaya, joka aloitti uransa kuuluttajana Habertürkin kanssa, aloitti hiljattain työskentelyn NTV:llä. Menestyksekäs puhuja sai European Journalists Associationin palkinnon.

39-vuotias kuuluisa julistaja Özlem Sarıkaya kuoli. Özlem Sarıkaya Yurt, syntynyt vuonna 1983, aloitti uransa kuuluttajana Habertürk TV:ssä ja siirtyi NTV:hen vuonna 2010. Uutiset kuuluisan juontajan Özlem Sarıkaya Yurtin kuolemasta aiheuttivat surua Turkin lehdistössä.

NTV:n suosittu ruutukasvo Özlem Sarıkaya Yurt kuoli. 39-vuotiaan kuuluisan juontajan rakastajat ja kollegat julkaisivat surunvalitteluja sosiaalisessa mediassa.

Miksi Ozlem Sarikaya kuoli?

Özlem Sarıkaya, joka palkittiin Euroopan journalistiliiton parhaaksi aamuuutisten juontajaksi vuonna 2009, oli taistellut rintasyöpää vastaan ​​pitkään. 2013-vuotias kuuluisa julistaja, joka tuli äidiksi vuonna 39, menehtyi rintasyöpään.

Kuka on Ozlem Sarikaya?

Özlem Sarıkaya syntyi 21. maaliskuuta 1983 Istanbulissa. Suoritettuaan koulutuksensa Istanbulissa hän valmistui Istanbulin yliopiston radio-, televisio- ja elokuvaosastolta ensimmäisellä sijalla.

Habertürkissä ensimmäistä kertaa näytöille tervehtinyt nimi siirtyi NTV:lle vuonna 4 2010 vuoden seikkailun jälkeen. Özlem Sarıkaya Yurtilla, jonka European Journalists Association valitsi parhaaksi aamuuutisten juontajaksi vuonna 2009, on 9-vuotias poika nimeltä Tiibet.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar