Mutlu Battery vaihtoi East-West Friendship -ralliautojen akut

Mutlu Aku vaihtoi East West Friendship Rally Vehicles -ajoneuvojen akut
Mutlu Battery vaihtoi East-West Friendship -ralliautojen akut

Turkki isännöi yhtä maailman tärkeimmistä ralliista 9. kerran 18.-16. toukokuuta tänä vuonna. "16. Europa-Orient East-West Friendship and Peace Rallyn Turkki-vaihe alkoi Istanbulin Sultanahmet-aukiolla pidetyllä järjestämisellä. Mutlu Battery Mobile Teamsissa mitattiin kilpailuun osallistuneiden yli 20-vuotiaiden ajoneuvojen akut ja huonokuntoiset akut vaihdettiin uusiin. Lisäksi seremonian aikana kilpailijoille järjestetty toiminta oli myös viihdyttäviä hetkiä. Järjestö, jota kuvataan pikemminkin seikkailuralliksi kuin nopeuteen perustuvaksi kilpailuksi, on yksi Euroopan johtavista autourheilukilpailuista. Ralliin osallistuu vanhoja autoja, joiden arvo on alle 1.100 euroa.

Kilpailijat kulkevat 23 Turkin kaupungin läpi.

Tänä vuonna kilpailuun osallistui 10 joukkuetta, 15 ajoneuvoa ja 50 kilpailijaa 100 maasta, mikä edistää positiivisesti Turkin matkailu-, luonnon-, kulttuuri- ja historiallisten arvojen oikeaa edistämistä ennen EU-kansalaisia ​​ja kohti Euroopan unionin jäsenyyttä. Ralli; Se koostuu 3 vaiheesta: Eurooppa/Balkan, Turkki ja Lähi-idän reitti. Eurooppa ja Balkanin reitti: koostuu Saksasta, Belgiasta, Itävallasta, Italiasta, Sloveniasta, Unkarista, Serbiasta, Romaniasta ja Bulgariasta. Turkin reitti: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Istanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Tosya - Kastamonu, Çankırı, Çorum, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Merdana, Gasinep, Ospamaniaye, - Cappaşmaniehir – Anamur kattaa linjan Alanya-Antalya. Lähi-idän reitti, joka on kilpailun viimeinen vaihe, koostuu Israelista, Palestiinasta ja määränpäänä olevasta Jordaniasta.

Toimitusjohtaja Deniz Şeker: "Olemme siltamaa maanosien välillä"

Mutlu Akkun toimitusjohtaja Deniz Şeker totesi, että Mutlu Battery on yksi juurtuneimmista Turkissa syntyneistä yrityksistä, samalla kun Turkki on maa, joka yhdistää Aasian ja Euroopan mantereet ja että niiden on tärkeää tukea. Se on hyvin erityinen paikka maantieteellisen sijaintinsa ja kulttuuriperintönsä ansiosta. Voimme sanoa, että se on tällaisten kansainvälisten järjestöjen korvaamaton maa sen etuna, joka yhdistää maanosat siltoilla. Toisaalta tähän maahan syntyneenä yrityksenä, joka vie vientiä kymmeniin maihin monilla mantereilla, on meille suuri kunnia olla mukana Itä-Länsi-ystävyysrallissa. Jatkamme tällaisten järjestöjen tukemista myös tulevaisuudessa. Mutlu Batteryna toivotamme turvallisia matkoja ja menestystä kaikille Ystävyys ja rauha -ralliin osallistuville kilpailijoille. käytti lauseita.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar