The Machines of the World valmistetaan Sivasissa

Maailman koneet valmistetaan Sivasissa
The Machines of the World valmistetaan Sivasissa

Turkin työstökoneteollisuuden johtajan ja Euroopan toiseksi suurimman yrityksen Tezmaksanin Sivasiin 15 miljoonan euron investoinnilla perustamalle tehtaalle luotiin 10. Ympäristöystävällisellä kestävällä arkkitehtuurilla rakennettavassa tehtaassa Sivas Nuri Demirağ Organized Industrial Zone -alueella työllistetään ensimmäisessä vaiheessa 2022 henkilöä. Uudella tehtaalla, jossa CNC-työstökoneita valmistetaan robottiautomaatiojärjestelmillä, yhtiö pyrkii kasvattamaan tuotantokapasiteettiaan 70-kertaiseksi ja viemään ennen kaikkea 10 miljoonaa euroa.

Yli 40 vuotta Turkin teollisuuden ratkaisukumppanina ollut Tezmaksan on lisännyt investointeihinsa uuden. Tezmaksanin tehtaan, jossa CNC-konetuotantoa tehdään robottiautomaatiolla, perustettiin eilen Sivas Nuri Demirağ Organisoidulla teollisuusalueella.

Pitämällä avauspuheen seremoniassa, johon osallistuivat Sivasin kuvernööri Salih Ayhan, Sivaksen apulaiskaupunginjohtaja Turan Topgül, Sivasin teollisuus- ja kauppakamarin puheenjohtaja Mustafa Eken ja monet vieraat, Tezmaksanin hallituksen puheenjohtaja Mustafa Aydoğdu sanoi: "Tezmaksan, jonka me 40 vuotta sitten perustettu, on tänään Turkissa. Olen erittäin ylpeä itseni, perheeni ja kollegoideni puolesta, että se on ensimmäinen ja toiseksi suurin yritys Euroopassa. Lähdimme Sivasista ja tulimme jälleen Sivakseen sijoittamaan 40 Ja kun hänen voimansa lisättiin, unelmamme päättyi", hän sanoi.

Tavoite "Vahva Sivas, vahva Turkki"

Aydoğdun jälkeen Sivasin kuvernööri Salih Ayhanda Nuri Demirağ totesi, että Organisoitu teollisuusalue on investointi- ja tuotantopohja, joka määrittää Sivaksen tulevaisuuden ja että tehtaan perusta, joka luotiin sijoittajien kovalla kysynnällä, ovat ilmeisimpiä indikaattoreita Tämä. ”Tänään luomme pohjaa yrityksemme Tezmaksanin tehtaalle, joka on alansa johtava Turkissa. Tezmaksan, joka valmistaa tuotannon peruskoneita ja työpenkkejä, erityisesti robottiteknologiaa, tulee olemaan ikään kuin tehtaan perustava tehdas. Haluan myös onnitella liikemiehiämme, jotka ottivat vastuun tavoitteesta maasta hyvinvointitason nousu. Tunnuslauseellamme ”Vahva Sivas, vahva Turkki” jatkamme kaupunkia, joka luo maallemme lisäarvoa niin teollisuudessa kuin kaikilla sektoreilla.”

Uudessa tehtaassa valmistetaan myös CNC-malleja, joita ei valmisteta Turkissa.

Tezmaksanin toimitusjohtaja Hakan Aydoğdu jakoi tehdasinvestoinnin yksityiskohdat tilaisuudessa ja antoi seuraavat lausunnot: ”Yli 40 vuotta koneistusteollisuutta palvelevana laitoksena meillä oli velkaa kotikaupunkimme Sivasille ja meidän piti näyttää esimerkkiä kaikille. "Miksi ei Sivas uudelle tehtaallemme?" sanoimme. Aloimme puhua tästä neljä vuotta sitten, ja tänään otimme erittäin tärkeän askeleen tehtaallemme. Lyhyellä aikavälillä aiomme kasvattaa CNC-koneiden tuotantokapasiteettia 10-kertaiseksi robottiautomaatiojärjestelmillä sekä laajentaa vientipotentiaaliamme ja avautua uusille markkinapaikoille 15 miljoonan euron investoinnilla ja tehtaan rakennuskustannuksilla 30 miljoonan TL:n tehtaamme rakentaminen, jonka perustan olemme selittäneet, valmistui Sivas Nuri Demirağ Organisoidulla teollisuusalueella Rakennamme hehtaareille tontille. Sivaksen tehtaallamme, jonne siirrämme osan Tezmaksanin tuotantolaitoksestamme Istanbuliin, tulevat myös suunnitteluumme mukaan sellaisten CNC-mallien tuotanto, joita ei valmisteta Turkissa, T&K-tutkimukset ja muut prosessit. Lisäksi toteutamme tuotantoprosessin ilman ihmisen väliintuloa pimeällä tehdasominaisuudella Tavoitteenamme on työllistää tehtaamme avautuessa aluksi 53 henkilöä. Pitkän aikavälin tavoitteemme on nostaa tämä määrä 70:een. Tavoitteenamme on tarjota 150 miljoonan euron vientitulot ensisijaisesti Sivasille."

Se rakennetaan ympäristöystävällisellä kestävällä arkkitehtuurilla.

Aydoğdu totesi, että Tezmaksan toimii ymmärryksellä, joka säilyttää ekologisen tasapainon kaikissa liiketoimintaprosesseissa ja että he jatkavat tätä myös uudessa tehdasinvestoinnissa, Aydoğdu sanoi: "Elämme maailmassa, jossa resurssit ovat rajalliset ja väestö kasvaa päivä päivältä. Siksi meidän on suoritettava tuotanto ja kulutus vastaavasti. Tezmaksanina luomme täysin luontoystävällisen tehtaan tietoisuutemme ja luonnon monimuotoisuusnäkökulmamme ansiosta. Teollisilla tuotantolaitoksilla on suuri vaikutus maailman kestävyyteen ja luonnon monimuotoisuuteen. Pyrimme minimoimaan tämän vaikutuksen, vähentämään ympäristöriskejä ekosysteemien ja lajien suojelemiseksi sekä rakentamaan tehtaamme siten, että uusiutuvien energialähteiden käyttö maksimoidaan. Lisäksi aurinkopaneelit ja kestävä laitos maailmanlaajuisen kestävän kehityksen tiekartan puitteissa määrittämiemme hiilidioksidipäästötavoitteiden mukaisesti. Rakennamme arkkitehtuurilla", hän sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar