Kiinalainen Tianzhou 4 -rahtiajoneuvo telakoituna avaruusasemalle

Jinnin Tianzhoun rahtiajoneuvo telakoituna avaruusasemalle
Kiinalainen Tianzhou 4 -rahtiajoneuvo telakoituna avaruusasemalle

Kiinan rahtiavaruusalus Tianzhou-4 on onnistuneesti telakoitunut maan rakenteilla olevan avaruusaseman ydinmoduuliin.

Etelä-Kiinan Hainanin maakunnassa sijaitsevasta Wenchangin avaruuslaukaisukeskuksesta avaruuteen lähetetty rahtiajoneuvo Tianzhou-4 saavutti Tianhen, Kiinan maan kiertoradalle perustaman avaruusaseman ydinmoduulin. Tianzhou-14 telakoitui Tianheen onnistuneesti kantaen tarvittavat laitteet ja materiaalit kolmen taikonautin kuuden kuukauden pituiseen tehtävään, jotka lähetettiin asemalle Shenzhou-3:n kanssa kesäkuussa. Telakointiprosessi kesti noin 6 tuntia nopean tekniikan käytön seurauksena. 4 metriä pitkä rahtiajoneuvo toimitti laitteet ja tarvikkeet Shenzhou-6,5-tehtävää varten nyt tyhjään Tianheen.

Tänä vuonna tehdään vielä viisi avaruuslentoa Kiinan avaruusaseman rakentamisen saattamiseksi päätökseen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar