Metro Istanbul isännöi maailman joukkoliikenneteollisuutta!

Metro Istanbul isännöi maailman joukkoliikennesektoria
Metro Istanbul isännöi maailman joukkoliikenneteollisuutta!

Istanbulin suurkaupunkikuntaan (IMM) kuuluva Metro Istanbul isännöi UITP Turkey -konferenssia, jonka järjestää Kansainvälinen joukkoliikenneliitto (UITP) ja jonka teema on "Taloudellinen, liiketoiminnan ja toiminnan jatkuvuus epidemian jälkeen Euraasian alueella". .

Turkin suurimman kaupunkijunajärjestelmän operaattorin Metro Istanbulin toimitusjohtaja Özgür Soy ja UITP:n markkinointi-, jäsenyys- ja palvelujohtaja Kaan Yıldızgöz allekirjoittivat yhteistyösopimuksen UITP Turkey Conference -tapahtumaan, joka järjestetään tänä vuonna 10. kerran. Metro Istanbul isännöi konferenssia 15. kesäkuuta, jonka teemana on "Taloudellinen, liiketoiminnan ja toiminnan jatkuvuus pandemian jälkeen Euraasian alueella".

Konferenssi, jossa asiantuntijat eri maista jakavat kokemuksiaan, tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden keskustella joukkoliikenteen nykyhetkestä ja tulevaisuudesta sekä tavata kansainvälisiä alan johtajia.

"Tavoitteemme on olla Euroopan kolmen parhaan joukossa!"

Özgür Soy, Metro Istanbulin pääjohtaja, joka edustaa Turkin joukkoliikennesektoria UITP Policy Boardissa, kertoi, että he operoivat yhtä Euroopan suurimmista rautatieverkostoista viime vuosina nopeasti kasvaneiden metroinvestointien ansiosta ja tekevät yhteistyötä UITP:n kanssa. monilla aloilla.
General Manager Soy totesi, että erityisesti IMM:n ilmoittama kestävän liikenteen yleissuunnitelma ja ilmastotoimintasuunnitelma ovat UITP:n vision mukaisia. ”Istanbul on yksi niistä kaupungeista, joissa on maailman suurimmat joukkoliikennejärjestelmät. Kaikkien metropolien ongelmat ja ohjelmat ovat ilmeisiä. hyvin samankaltainen. Olemme henkilökohtaisesti kokeneet, kuinka tärkeää tiedon jakaminen rataverkonhaltijoiden kesken on pandemian aikana. UITP on maailman tärkein alusta operaattoreiden välisen viestinnän tarjoamiseen. Tästä syystä jatkamme yhteistyön lisäämistä UITP:n kanssa."

Toimitusjohtaja Özgür Soy totesi jatkaneensa investointejaan hidastamatta hidastumatta maassamme ja maailmassa vallinneesta taloudellisesta pullonkaulasta viimeisten kahden vuoden aikana. ”Otimme käyttöön M2020 Mecidiyeköy-Mahmutbey -metrolinjan lokakuussa 7 ja tammikuussa 2021. T5 Cibali-Alibeyköy -linja-autoaseman raitiovaunulinja. Sitten toukokuussa 2021 otimme Istanbulin asukkaiden käyttöön M9 Ataköy-Olympic -metrolinjan Masko- ja Bahariyen asemat. Tässä prosessissa saimme päätökseen F4 Rumeli Hisarüstü -investoinnit. Otamme käyttöön Aşiyan Funicular Line ja M8 Bostancı-Dudullu -metrolinjan lähitulevaisuudessa. Suurena ja jännittävänä tiiminä työskentelemme yötä päivää päästäksemme yhdeksi Euroopan kolmen suurimman rautatieliikenteen harjoittajan joukosta erittäin lyhyessä ajassa, erityisesti meidän pääkaupunkiseudun pormestari. Ekrem İmamoğlu ja apulaispääsihteerimme Pelin Alpkökin.

Metro Istanbulin UITP

UITP:n markkinoinnista, jäsenyydestä ja palveluista vastaava johtaja Kaan Yıldızgöz, joka totesi olevansa yksi vahvimmista sidosryhmistä ja yksi kansainvälisen sektorin tärkeistä toimijoista, korosti alan viimeaikaisia ​​ongelmia ja ratkaisuja niihin. Asiasta keskustellaan Istanbulissa pidettävässä konferenssissa.

UITP:n pääsihteeri Mohamed Mezghani pitää avauspuheen konferenssissa, joka keskittyy pandemian jälkeiseen joukkoliikenteeseen, joukkoliikenteen rahoitusresursseihin, kestävän liikenteen innovaatioihin, oikeudelliseen, institutionaaliseen ja hallintorakenteeseen. Turkin edustajien lisäksi konferenssiin osallistuu valtion virkamiehiä, kuntia, joukkoliikenteen toimijoita, teollisuusjärjestöjä, tutkimuskeskuksia eri maista, tutkijoita ja konsultteja.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar