IETT:n apulaistarkastajien rekrytoinnin pääosasto

IETT:n apulaistarkastajien rekrytoinnin pääosasto
IETT:n pääosasto rekrytoi 3 apulaistarkastajaa

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta, IETT:n yritystarkastuslautakunnan pääosaston johtokunnan yleisten hallintopalvelujen luokka, 6 3. luokan apulaistarkastajat rekrytoidaan kirjallisten ja suullisten kokeiden kautta.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Hakemukset tehdään vain sähköisesti iett.istanbul-verkkosivuston kautta ja ne alkavat maanantaina 09 ja päättyvät perjantaina 2022 klo 20. Vain sähköisesti iett.istanbulin internet-osoitteen kautta tehdyt hakemukset ovat voimassa, ilmoituksia, jotka eivät täytä ilmoituksessa mainittuja ehtoja, eikä laitoksellemme käsin, postitse tai sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Kirjalliseen kokeeseen kutsutaan yhteensä 20 henkilöä, mikä on 60 kertaa tiedotteessa mainittujen virkojen määrä. Jos kokeen kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden määrä on yli 60 henkilöä, pääsykokeeseen hyväksytään ensimmäiset 60 hakijaa korkeimman pistemäärän saaneesta hakijasta alkaen. Kaikki ehdokkaat, joiden pistemäärä on yhtä suuri kuin 60. ehdokas, kutsutaan kokeeseen. Oikeus kokeeseen kazanEhdokkaat julkaistaan ​​internetissä osoitteessa iett.istanbul 27 asti.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar