GAU Tokenin nousu ylittää 24 % 148 tunnissa

GAU Token Ascend Procent in Hours Of Rise
GAU Tokenin nousu ylittää 24 % 148 tunnissa

Ethereum-lohkoketjussa ERC-20-protokollaa käyttävä toiminnallinen token Gamer Arena Utility Token (GAU) on ollut odotetusti nousussa sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että se listataan SushiSwapissa, koska sen toimivuutta on testattu. Avalanche-verkossa. 24 % arvo 148 tunnissa kazanTällä hetkellä GAU Token on saatavilla kryptovaluuttapörssissä ICRYPEX.

Uutiset kryptovaluutoista ja kehittäjien ilmoitukset osoittavat niiden vaikutuksen hintoihin lyhyessä ajassa. Viimeisin kehitys tässä suhteessa tuli Gamer Arena GAU Token -rintamalta, joka nosti pelialustojen kilpailun uudelle tasolle. Ethereum-lohkoketjussa ERC-20-protokollaa käyttävä GAU Token on noussut pilviin sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että sen toiminnan testaus on aloitettu Avalanche-verkossa, ja se listataan pian hajautettuun rahoitusalustaan ​​SushiSwap. GAU Token -yksikköhinnat, jotka nousivat odotusten mukaisesti 24 %, saavuttivat 148 tunnin sisällä 0,1910:n tason. Kryptovaluutta, joka on viime aikoina herättänyt suurta kiinnostusta sijoittajien keskuudessa, listattiin ensimmäistä kertaa kotimaiseen kryptovaluuttapörssiin ICRYPEX Turkissa.

Aiheen kehityksestä ICRYPEXin toimitusjohtaja Gökalp İçer sanoi: "ICRYPEX:nä seuraamme tiiviisti globaaleja trendejä ja kehitystä, jotka koskevat aktiivisia tokeneita kryptoekosysteemissä. Tässä yhteydessä olemme saaneet turkkilaisten kryptosijoittajien saataville Gamer Arena Utility Tokenin, jota pelimaailma seuraa tiiviisti toiminnallisuuden suhteen, eli "hyötytunnuksen". Viimeisimpien uutisten myötä GAU Token -hinnat ovat nousseet huomattavasti.

Yhteistyössä ATARI:n kanssa se herätti maailmanlaajuisten rahastojen huomion.

GAU Token tarjoaa pelaajille rahaa seuraavan sukupolven kilpailevissa digitaalisissa peleissä asettamalla saman pätevyyden omaavat kilpailijat toisiaan vastaan ​​online-areenalla. kazanSe kehitettiin Gamer Arenan valuutaksi, kilpailukykyiselle pelialustalle, joka tarjoaa mahdollisuuden pelata ja todistaa itsensä. Gökalp İçer huomautti, että GAU Token, joka tarjoaa käyttäjille myös mahdollisuuden osallistua moniin tapahtumiin ja osallistua erilaisiin sosiaalisen vastuun hankkeisiin, seuraa tiiviisti turkkilaisia ​​kryptorahasijoittajia, Gökalp İçer sanoi: "Tämän vuoden alussa GAU Token, joka julkisti ensimmäisen maailmanlaajuisen sopimuksensa yhteistyössä videopelivalmistajan ATARIn kanssa, lanseerasi ICRYPEXin Myynnissä se myytiin loppuun 3 minuutissa. GAU Tokenin yleisö kasvaa myös Gamer Arenan työn myötä, jossa edistymme yhdessä teknologisessa yhteistyössä. Kryptovaluutta, jonka on ilmoitettu testattavan toimimaan Avalanche-verkossa, odotetaan listautuvan hajautettuun rahoitusalustaan ​​SushiSwap hyvin pian. Tämä kehitys nosti GAU Token -hintoja 24 % 148 tunnissa. GAU Token, jonka on tarkoitus laajentaa globaalia yhteistyötään, herättää myös globaalien rahastojen huomion.

"GAU Tokenilla voidaan käydä kauppaa 7 tuntia vuorokaudessa, 24 päivää viikossa"

ICRYPEXin toimitusjohtaja Gökalp İçer korosti, että GAU Tokenia voi ostaa ja ostaa 7/24 ICRYPEXin kautta, ja päätti arvionsa seuraaviin lausuntoihin: "GAU Tokenin omistaminen tarkoittaa, että on sananvaltaa kaikissa Gamer Arenan ja ICRYPEXin suunnittelemissa töissä. Tämän toimivan tunnuksen avulla sijoittajat liittyvät myös maaliskuusta 2020 lähtien aktiivisen esports-alustan yhteisöön. ICRYPEX Cryptocurrency Exchangen käyttäjät voivat helposti ja turvallisesti suorittaa GAU Token -tapahtumia Turkin liiralla. Tronin perustajan Justin Sunin äskettäin omistamat ICRYPEX-, SUN-, JST- ja BTT-merkit ovat suosituimpia metaversumitokeneita. kazanEsitimme Turkin kryptosijoittajille SANDin, joka erottuu yhtenä kolmesta rahoittajasta. Jatkamme sijoitustyökalujen monipuolistamista ja strategioiden määrittelemistä kryptoekosysteemin kehityksen mukaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar