Erilainen Istanbulille ainutlaatuinen nuorisofestivaali on tulossa: FestZ

Erilainen Istanbulin nuorisofestivaali on tulossa FestZ
Istanbulille ainutlaatuinen nuorisofestivaali on tulossa FestZ

Istanbul kokee ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Mottona "Istanbulin nuorisofestivaali" lähtevä FestZ kokoaa yhteen kokemuksen, koulutuksen, inspiraation ja viihteen 10.-11.-12. kesäkuuta Museum Gazhanessa Akbankin pääsponsorilla. FestZ, joka on suunniteltu valmistamaan nuoria työelämään ja sanomaan värikkäät hei kesälle; Se tarjoaa sisällöllään ja laajuudellaan nuorille epätavallisen kokemuksen.

FestZ, joka herää henkiin MediaCatin sateenvarjossa ja Akbankin pääsponsoroinnilla: nuorille suunnattu inspiraatio- ja kehitystapaaminen, jossa he kehittävät taitojaan ja osaamistaan ​​sekä viihdefestivaali, jossa he lievitetään väsymystä. lukuvuosi.

Vakaa alku henkilökohtaiselle kehitysmatkallesi

Ammatillista osaamista ja osaamista käsittelevät seminaarit ovat tärkeällä sijalla FestZ:n asialistalla. Seminaarit, paneelit ja inspiraatiotapaamiset keskittyvät eri alueisiin teknologiasta kulttuuriin, taloudesta henkilökohtaiseen kehitykseen; tarjoaa nuorille uusia oivalluksia.

Tässä yhteydessä nuoret hankkivat värikkäitä taitoja tulevaisuutta varten muodin, arkkitehtuurin, animaation ja graafisen/kuvituksen aiheista järjestettävillä "Creative Portfolio Meetings" -työpajoilla sekä DJ-työtä, kierrätystä, pelejä ja huolto-korjauksia käsittelevillä työpajoilla.

Keskusteluissa digitaalisista taidegallerioista ja uusista teknologioista käsitellään kybertulevaisuutta, NFT:n ja peliteollisuuden suhdetta, digitaalista aktivismia ja hajautettuja rakenteita.

Myös yksilön ja maailman terveyteen keskittyvät aiheet löytävät paikkansa FestZ:ssä. Nuorille toteutetaan myös hyvää elämää ja hyvinvointia, erityisesti kahvia, suklaata ja mocktailia, painottavia työpajoja sekä ruoka- ja juoma-alan koulutussarja.

The Heart of Entertainment sykkii Museum Gazhanessa 10.-12

Opettavan ja oivaltavan sisällön lisäksi toinen tärkeä aihe FestZ:n asialistalla on viihde! Muusikot, koomikot ja näyttämötaiteilijat aloittavat kesän vahvasti kolmen päivän ajan 10.-11.-12. Vaikuttajatapaamiset, popkulttuuri sohbetNuoret pääsevät nauttimaan samanaikaisesti erilaisista kokemuksista, kuten nimikirjoitussessioista, pelisessioista ja katuherkuista kirjailijoiden kanssa, sekä inspiraatioseminaareja ja luovia portfoliotapaamisia.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar