Ensimmäiset Demirağ OSB:llä valmistetut vaunut lähetettiin Saksaan

Ensimmäiset Demiragissa valmistetut OSB-vaunut tuotiin Saksaan
Ensimmäiset Demirağ OSB:llä valmistetut vaunut lähetettiin Saksaan

Presidentti Recep Tayyip Erdoğanin allekirjoituksella 60 vaunua 17 vaunusta, jotka valmistettiin Demirağin organisoidulle teollisuusalueelle (OSB) perustetussa Gök Yapı -vaunutehtaassa, joka sisältyi Sivasin vetovoimakeskusten ohjelmaan, lähetettiin seremonialla Saksaan. .

Tehtaan edessä pidettiin jäähyväiset 17:lle Demirağ OSB:n ensimmäiselle tuotantovaunulle, jotka lähetettiin Saksaan. Seremoniassa puhuessaan Sivasin kuvernööri Yılmaz Şimşek totesi tilaisuudessa pitämässään puheessa, että heillä oli erittäin tärkeä päivä Sivaksen teollisuudelle, tuotannolle ja työllisyydelle. sanoi.

Kiinnittämällä huomiota siihen, että Demirağ OIZ on yksi suurimmista käännekohdista kaupungin taloudellisessa kehityksessä, Şimşek sanoi: "Alkuperäisen rakenteensa, vahvan suunnittelunsa ja kannustinmekanisminsa ansiosta Demirağ OIZ on alkanut saada ansaitsemaansa huomiota. Presidenttimme tuella Vetovoimakeskukset-ohjelmaan liitetty alueemme on houkutellut monia yrityksiä, jotka tuovat alueelle lisäarvoa sen tarjoamilla eduilla. Tällä hetkellä 41 alueelle allokoimallamme yrityksellämme on investointien kokonaisarvo 7 miljardia TL ja tavoite 14 tuhatta 243 työpaikkaa." hän sanoi.

Gök Yapı AŞ:n pääjohtaja Nurettin Yıldırım totesi, että he pyrkivät valmistamaan yhteensä 1 vaunua sekä 700. OIZ:ssä että Demirağ OIZ:ssä tänä vuonna, ja ilmoitti lisäävänsä määrän 1000:een ensi vuonna.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar