EGİAD: "Emme anna esi-isiemme luottaa nuoriin"

Emme tuhlaa EGIAD-esivanhempiemme luottamusta nuoriin
EGİAD "Emme tuhlaa esi-isiemme luottamusta nuoriin"

Tehdään arvio 19. vuosipäivänä 103. toukokuuta, jolloin vapautussoihtu sytytettiin. EGİAD Egeanmeren nuorten liikemiesten yhdistyksen puheenjohtaja Alp Avni Yelkenbiçer totesi, että tasavallamme perustaja Mustafa Kemal Atatürk otti ensimmäisen askeleen tiellä kohti modernia, maallista, demokraattista ja oikeusvaltioperiaatteeseen perustuvaa Turkin tasavaltaa 19. toukokuuta. .

Yelkenbiçer muistutti, että Tasavallamme nuorille uskonut Mustafa Kemal Atatürk uskoo, että nuoret ovat niitä, jotka kantavat itsenäisyyden soihtua kunnolla, ja sanoi: "Aloitettujen itsenäisyystaistelumme 103. vuosipäivänä veteraani Mustafa Kemal Atatürk menemällä Samsuniin ja kruunattuna tasavallamme, tervehdimme kaikkia marttyyrejamme kunnioituksella ja armolla. Toukokuun 19. päivä on Isämme lahja nuorille itsenäisyystaistelumme alkuna. veteraani Mustafa Kemal Atatürk; Hän uskoi nuorille toivonsa, toivonsa, unelmansa ja Turkin tasavallan. Nuoremme, jotka ovat tulevaisuutemme, suojelevat tätä luottamusta ikuisesti. Myös 103 vuoden jälkeen sama tietoisuus ja henki siirtyy sukupolvelta toiselle. Uskomme vilpittömästi, että nuoremme, jotka ovat tulevaisuutemme tae, pitävät aina huolta maamme tulevaisuudesta. Nuorten yrittäjien järjestönä jatkamme tuotantoa, työtä ja työtä joka päivä, jottemme pettäisi tätä luottamusta. Hyvää 19. toukokuuta Atatürkin muistopäivää, nuoriso- ja urheilupäivää.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar