11 yritystä tarjotaan Bahrainin metroprojektin ensimmäisen vaiheen rakentamiseen

Tarjottu yritys Bahrainin metroprojektin ensimmäisen vaiheen rakentamiseen
11 yritystä tarjotaan Bahrainin metroprojektin ensimmäisen vaiheen rakentamiseen

Liikenne- ja teleministeriö (MTT) ehdottaa tehokkaan joukkoliikennepalvelun kehittämiseksi ottamalla käyttöön huippuluokan metrojärjestelmä, jossa on täysin automaattinen, kuljettajaton ja moderni kansainvälisten standardien mukainen tekniikka.

MTT suunnittelee 4 km pitkän metrojärjestelmän kehittämistä neljässä vaiheessa. Bahrain Metro Phase One Project koostuu kahdesta linjasta, joiden kokonaispituus on 109 kilometriä ja 29 asemaa. MTT harkitsee hankkeen hankintaa integroituna PPP-hankkeena, joka hankitaan kaksivaiheisena prosessina, joka sisältää esivalinnan ja päätarjouksen.

Ensimmäisessä vaiheessa MTT pyrkii esikelpoisemaan päteviä yrityksiä, joilla on asianmukainen kokemus ja asiantuntemus projektin suunnitteluun, rakentamiseen, rahoittamiseen, operointiin, ylläpitoon ja siirtoon. Hakijan on toimitettava yksityiskohtainen hakemus PQA-määräaikaan mennessä.

 1. China Harbour Engineering Co Ltd – ulkomainen sivuliike
 2. China Railway Group Limited
 3. Orascomin rakentaminen
 4. Alstom Transport SA
 5. Taqi Mohammed Albahrana Trading Est.
 6. Hyundai Engineering & Construction
 7. Aradous Energy Generations Co.
 8. Larsen & Toubro Ltd (L&T)
 9. Virtue Global Holding Ltd.
 10. Täysistunto Asia Pte.
 11. CRRC (Hong Kong) Co. Oy

MER:ien ja muiden näkökohtien perusteella esipäteviä hakijoita kutsutaan osallistumaan seuraavaan vaiheeseen.

Bahrain Metro Phase One Project sisältää kaksi linjaa ja 29 asemaa, joiden kokonaispituus on 20 kilometriä ja jotka yhdistävät Muharraqin, Manaman, diplomaattisen alueen, Juffairin, Seefin alueen, Tublin, Adharin ja Isan kaupungin.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar