1 Runway jatkaa palvelemista Atatürkin lentokentällä

Milloin Atatürkin lentokenttä rakennettiin? Mikä oli sen vanha nimi? Miksi sitä tuhotaan?
Ataturkin lentokenttä

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö sanoi: "Alue, jolla Atatürkin lentokentän pohjois-eteläsuuntaiset kiitotiet sijaitsevat, on tästä lähtien erilainen kuin kansakuntamme; Se palvelee Kansanpuutarhan kanssa. Itä-länsisuuntainen kiitotie pidetään avoinna hätäkäyttöä varten. Atatürkin lentoasema säilyy kansakunnana. Se on niin selvää, niin selvää", hän sanoi.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö antoi kirjallisen lausunnon Atatürkin lentoaseman keskusteluista. ”Se on täyttänyt kapasiteettinsa tarjoamalla erinomaisia ​​palveluja Turkille ilmailualalla; Tehtävä oikaista yleisölle kerrotut valheet Atatürkin lentokentästä, joka pysyy kansakunnan palveluksessa tarjoamalla Istanbulille tarvitsemiaan viheralueita, kuuluu meille, jotka rakensimme Uuden Turkin meidän lentokentältämme saamamme hyväksynnällä. kansakunta", lausunto jatkui seuraavasti;

Lausunnossa mainittiin mahdolliset ongelmat, joita saattaa syntyä, jos Atatürkin lentoasemaa käytetään edelleen lentoasemana, että Istanbulin asukkaat menettäisivät tunteja liikenteessä. Lausunnossa: ”Istanbulin lentokentän avaamisen myötä, joka otettiin maailman käyttöön 29. lokakuuta 2018, D100 Topkapı – Yenibosna, İstoç – Kuyumcukent (Basın Ekspress) D100 parannuksia oli jopa 30 prosenttia. Sefaköy – Ambarlı -reitit, aikahäviö liikenneruuhkien vuoksi. THY muuttuisi tavalliseksi lentoyhtiöbrändiksi. Turkish Airlines (THY), yksi maamme arvokkaimmista brändeistä, joka tunnetaan ja suositaan maailmanlaajuisesti ja jolla on erittäin tärkeä rooli Turkin tavoitteiden saavuttamisessa, ryhtyi 2010-luvun alkupuoliskolla toimenpiteisiin lentojen määrän lisäämiseksi. sekä kauttakulkumatkustajien ja -rahdin määrä ylläpitääkseen vakaata kasvuaan. Strategioiden avulla tarjota maahan valuuttavirtaa ja lisätä sen kestävyyttä globaaleihin kriiseihin rahtikuljetuksen avulla, THY onnistui kasvamaan yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä ja lentää useimpiin kohteisiin maailmassa. THY:n kehityksellä on suoria ja välillisiä vaikutuksia monille aloille matkailusta logistiikkaan ja siten myös maan talouteen. Investoinnit, jotka tukevat tätä THY:n kehitystä, hyödyttävät Turkkia ja sen kansakuntaa. On järjetöntä estää alojen ja tuotemerkkien kehitystä. Turkista ei tulisi ilmailun globaalia keskusta. Tämä THY:n, yhden Turkin lippulaivanvartalijoiden, strategia muuttaa Istanbulin useammin käytetyksi ilmailukeskukseksi, jonka kapasiteetti on 4,5 miljoonaa tonnia, mikä on kolme kertaa Turkin kokonaislentorahtikapasiteetti ja jonka vuotuinen kapasiteetti on tällä hetkellä 3 miljoonaa ja saavuttaa 120 miljoonaa. Maamme on muuttunut maailmanlaajuiseksi ilmailukeskukseksi Istanbulin lentokentän kanssa, mikä on mahdollista Alue hukkuisi melusaasteisiin, Istanbul ei pystyisi hengittämään. Turkin vaihteiden vaihtaminen ilmailussa, THY:n tavoitteet ilmailualan globaalin brändin lisäksi, Atatürkin lentokentän tiheys nousi kapasiteetin yläpuolelle. Atatürkin lentoasema, jolle 200 100 lentokonetta voi laskeutua ja nousta joka päivä ja jolla on yli 460 tuhatta lentokonetta vuosittain, tuotti tällä tiheydellä Istanbulin suurimman väestömäärän alueelle miljoona tonnia hiilidioksidipäästöjä. Se aiheutti valtavaa melusaastetta, 1 miljoonan asukkaan kaupungin alue ei voinut hengittää. Vaikka hiilidioksidipäästöt, jotka vastaavat 4 tuhatta puuta, ovat kadonneet tänään, 305 100 lentokoneen päivittäin aiheuttama melusaaste on päättynyt.

Lausunnossa todettiin, että alue, jossa Atatürkin lentoaseman pohjois-etelä-kiitoradat sijaitsevat, palvelee nyt Kansakunnan puutarhan kanssa ja itä-länsi-kiitotie pidetään avoinna hätätilanteita varten. Lausunnossa korostettiin, että Atatürkin lentoasema säilyy kansakunnana, "Tämä on niin selvää, tämä on niin selvää. Valitettavasti ympärillämme olevat, jotka ovat omaksuneet valheen, panettelun ja kunnianloukkauksen ideologiaksi, eivät anna periksi yrittää näyttää "vastustajilta" takertumalla uuteen jokaisen väärän väitteen jälkeen. Olemme sanoneet sen aiemmin, toistetaan se uudelleen; Emme luovuta kansakuntamme palvelemisesta emmekä taistele asiakkaita vastaan", se sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar