TCDD Onsite Solution Team osallistui kansalliseen tavaravaunujen toimitusseremoniaan

TCDD Onsite Solution Team osallistui kansalliseen rahtiautojen toimitusseremoniaan
TCDD Onsite Solution Team osallistui kansalliseen tavaravaunujen toimitusseremoniaan

Metin Akbaş, Turkin tasavallan valtion rautateiden (TCDD) pääjohtaja, teki sarjan tutkimuksia Sivasissa "On-Site Solution Teamin" kanssa. Pääjohtaja Akbaş, joka tutki Sivasin rautatieinvestointeihin liittyvien töiden viimeisintä tilaa, osallistui 40. alustatyypin kansalliseen tavaravaunujen toimitusseremoniaan, jonka tuotti paikallisesti ja kansallisesti Turkey Rail System Vehicles Industry AŞ (TÜRASAŞ).

Tutkiessaan olemassa olevia ja käynnissä olevia rautatietöitä Sivasissa TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş otti useita yhteyksiä Onsite Solution -tiimiin.

Pääjohtaja Akbaş ja mukana oleva valtuuskunta osallistuivat 40. alustatyypin kansalliseen tavaravaunuun TCDD Taşımacılık AŞ -toimitusseremoniaan, joka tuotettiin TÜRASAŞ Sivasin alueellisessa osastossa täysin kotimaisilla ja kansallisilla resursseilla.

Hasan Pezük, TCDD Transportationin pääjohtaja, Metin Yazar, TÜRASAŞn pääjohtaja, Murat Baştor, liikenne- ja infrastruktuuriministeriön liikennepalvelusäännöstön pääjohtaja, liikenne- ja infrastruktuuriministeriön liikenneturvallisuuden arviointikeskuksen johtaja Mükremin Kara, liikenne- ja infrastruktuuriministeriön byrokraatit osallistuivat seremoniaan.

Seremonian jälkeen pääjohtaja Akbaş vieraili TCDD:n 4. alueosastolla Sivasissa ja sai tietoa työstä aluejohtajalta V. Hasan Arılta ja henkilökunnalta.

Akbaş vieraili myös Sivas Logistics Centerissä, joka on yksi niistä keskuksista, jotka tekevät Turkista alueen logistiikkatukikohdan, ja keskusteli viimeisimmästä tilanteesta.

Pääjohtaja Akbaş ja On-site Solution Team tapasivat alueosastolla tutkimustensa jälkeen ja saivat tiedotuksen rautatietöistä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar