Izmirin pääkaupunkikunnan pääpalvelurakennuksen purkutarjoustulos

Izmirin pääkaupunkikunnan pääpalvelurakennuksen purkutarjoustulos
Izmirin pääkaupunkikunnan pääpalvelurakennuksen purkutarjoustulos

Izmirin pääkaupunkiseudun kunnan järjestämä tarjouskilpailu maanjäristyksen aiheuttamien vaurioiden vuoksi evakuoidun päähuoltorakennuksen purkamisesta on saatu päätökseen. Huutokauppamenetelmällä pidettyyn toisen vaiheen tarjouskilpailuun osallistui 11 yritystä. Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation -yhtiö, joka teki kunnalle korkeimman maksutarjouksen vastineeksi purkamisesta, voitti tarjouskilpailun 19 miljoonan liiran tarjouksella. kazanoli.

Izmirin pääkaupunkiseudun kunnan järjestämä tarjouskilpailu päähuoltorakennuksen purkamisesta, joka evakuoitiin, koska se vaurioitui lokakuun 30. päivän maanjäristyksessä, saatiin päätökseen. Kahdessa vaiheessa järjestetyn tarjouskilpailun ensimmäiseen vaiheeseen osallistuneista 13 yrityksestä kaksi poistui tarjouslautakunnan toimesta. Tarjouskilpailussa, joka pidettiin huutokauppamenetelmällä sen jälkeen, kun 11 yrityksen rahoitustarjous oli jätetty. kazanhetki on selvä. "Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation Petroleum Products Fuel Oil Mining Recycling Facility Operations" -yritys, joka antoi kunnalle korkeimman 19 miljoonan TL:n tarjouksen vastineeksi purkamisesta, voitti tarjouskilpailun. kazanoli. İzmirin pääkaupunkikunnan pääsihteeri Dr. Puheenjohtajana toimi Buğra Gökçe. Istanbulin teknillisen yliopiston katastrofinhallintainstituutin laatimassa raportissa paljastui, että rakennuksen jälkiasennusvaihtoehto ei ollut teknisesti ja julkisten resurssien tehokkaan käytön kannalta sopiva, ja pääkaupunkiseudun kunta kävi tarjouskilpailun purkamisesta. Purkutyöt, jotka alkavat yrityksen kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen, valmistuvat 2 päivässä.

Kuka osallistui tarjoukseen?

Acar Yıkım İnşaat, Özbüker Hafriyat, Nerman Hafriyat, Çermiksu Metal Chemicals Food Transport, Gürsoy İzaberlik Recycling Metal Nakliyat Construction, Emg Operation Facilities Recycling voitti İzmirin pääkaupunkiseudun tiedekunnan osaston järjestämän tarjouskilpailun. Kazanım Jätteiden varastointi Logistics Työterveys ja turvallisuus, Karadoğan Yıkım Hafriyat, Yılmazlar Junk, Dağoğlu Energia Sähkö Kuljetus, Nermanoğlu Infrastruktuuri Kaupunkimuunnos Öljytuotteet Polttoöljyn louhinta Kierrätyslaitoksen toiminnot, Asya Groupin Urban ja Transformation yritykset osallistuivat.

Tarjouksen teknisten eritelmien asbestia koskeva erityinen kohta

Izmirin pääkaupunkikunta on laatinut erityisen teknisen eritelmän, joka sisältää terveys- ja turvallisuustoimenpiteet ennen purkutoimenpiteitä. Näin ollen tarjouksen saanut yritys kerää, pakkaa ja kuljettaa asbestia sisältävän materiaalin Izmirin pääkaupunkikunnan Turkin akkreditointiviraston (TÜRKAK) akkreditoimasta laboratoriosta ennen purkuprosessin aloittamista vastaanottaman määritysraportin mukaisesti, ja aloittaa purkutyön paikan siivouksen jälkeen. Kaikissa näissä prosesseissa se noudattaa työterveyttä ja -turvallisuutta, ympäristölakia ja vaarallisten aineiden maantiekuljetuksia koskevaa asetusta. Asbestinpoistotyöt suorittavat henkilöt, joilla on "Asbestinpoistotodistus".

Arkkitehtiprojektikilpailu avataan

Izmirin pääkaupunkikunta käyttää purkamisen jälkeen tyhjää aluetta pienempään rakennukseen, johon tulee pormestari ja kunnanvaltuuston sali. Uusi rakennus ratkaistaan ​​arkkitehtuurikilpailulla. Hanke, jota on tarkoitus tukea julkisilla, kulttuurisilla ja taiteellisilla toiminnoilla, on avoin kaupunkien sidosryhmille, kuten ammattikamareille ja kansalaisjärjestöille, jotka liittyvät osallistavaan menetelmään kaupunkisuunnittelun mittakaavassa, mukaan lukien lähiympäristö. . Kilpailu on avoin kansallisille ja kansainvälisille osallistujille, ja se päättyy kahdessa vaiheessa.
Izmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer ilmoitti, että purettavan rakennuksen sijaan suunnitellaan pienempää rakennusta, joka on sopusoinnussa historiallisen aukion kanssa, jossa presidentin ja kaupunginvaltuuston sali sijoitetaan.

Palveli 38 vuotta

Izmirin pääkaupunkikunnan pääpalvelurakennuksen hankkeet päätettiin vuonna 1966 avatussa "arkkitehtuuriprojektikilpailussa". Rakennuksen rakentaminen aloitettiin vuonna 1968, mutta se vihittiin käyttöön vuonna 1982.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar