BRSA rekrytoi 20 apulaispankkiasiantuntijaa

BRSA
BRSA

Valintakokeen tulosten mukaan Pankkialan sääntely- ja valvontavirasto rekrytoi apulaispankkiasiantuntijan (Banking Area) viraston pää- ja neuvontapalveluyksikköön (Istanbul).

Valintakoe on kaksivaiheinen, kirjallinen ja suullinen. Valintakokeen kirjallinen vaihe pidetään Istanbulissa (Marmara University Göztepe Campus) aamu- ja iltapäiväsessioissa lauantaina 4.

Kirjallisten ja suullisten kokeiden paikasta, päivämäärästä ja kellonajasta tiedotetaan korkeakoulun virallisilla verkkosivuilla (www.bddk.org.tr). Ehdokkaita ei ilmoiteta erikseen. Ehdokkaiden tiedot sähköisen pankkitoiminnan sääntely- ja valvontaviraston koeprosessista – Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)
täytyy seurata.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Yleiset ehdot

1) Turkin kansalainen.

2) Ei riistetä julkisia oikeuksia.

3) vaikka Turkin rikoslain 53 §:ssä mainitut määräajat ovat kuluneet; rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimivuutta vastaan, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, petollinen Ei tuomita konkurssista, tarjousten väärentämisestä, väärennöksestä, rahanpesusta rikollisuudesta tai salakuljetuksesta syntyneistä omaisuuden arvoista.

4) sotilaallisen aseman suhteen; Hänellä ei ole mitään tekemistä asepalveluksen kanssa, hän ei ole saavuttanut asepalveluksen ikää, tai hän on suorittanut aktiivisen tai lykätyn asepalveluksen tai siirtynyt varaluokkaan, jos hän on täyttänyt asepalveluksen ikän.

5) Hänellä ei ole mielenterveyttä, joka voi estää häntä suorittamasta velvollisuuttaan jatkuvasti.

6) pankkilain nro 5411 8 §: n ensimmäisessä kohdassa;

  • a) ei ole konkurssissa täytäntöönpano- ja konkurssilain nro 2004 säännösten mukaisesti, ei julista konkordiaattia, ei ole hyväksynyt uudelleenjärjestelyhakemusta sovittelulla tai päätöksellä lykätä konkurssia,
  • b) ehdollisten osakkeiden tai määräysvallan puuttuminen pankeista, joissa sovelletaan pankkilain nro 5411 71 §: ää, tai pankeista, jotka on siirretty Säästötalletusvakuutusrahastoon ennen tämän lain voimaantuloa,
  • c) Selvitystilassa olevat pankkiirit ja selvitystilassa olevat rahoituslaitokset, lukuun ottamatta vapaaehtoista selvitystilaa, kehitys- ja investointipankkeja, joiden toimintalupa on peruutettu, niiden yhtiömiesten yhtiöoikeudet, lukuun ottamatta osinkoja, sekä rahastolle siirretty hallinto ja valvonta tai lupa ja valtuudet pankkitoiminnan harjoittamiseen sekä talletusten ja osuuksien vastaanottamiseen on peruutettu. hänellä ei ole määräysvaltaosuuksia luottolaitoksissa tai ei ole määräysvaltaa ennen kuin se on siirretty rahastolle tai ennen kuin lupa ja valtuutus hoitaa pankkitoimintaa ja vastaanottaa talletuksia ja osuuksia varat peruutetaan,
  • d) Vaikka heidät olisi armahdettu, lukuun ottamatta tuottamuksellisia rikoksia, heitä ei ole tuomittu raskaaseen vankeusrangaistukseen tai yli viideksi vuodeksi vankeuteen kumotun Turkin rikoslain nro 765 ja muiden lakien nojalla tai vankeuteen yli kolmeksi ajaksi. vuotta Turkin rikoslain nro 5237 ja muiden lakien mukaisesti tai lakkautettu pankit nro 3182. Vastustus lain säännöksiin, pankkilaki nro 4389, joka kumottiin tällä lailla, pääomamarkkinalaki nro 2499, ja vankeutta vaativia lainaustoimia koskeva lainsäädäntö tai kumotun Turkin rikoslain nro 765, Turkin rikoslain nro 5237 tai muiden lakien nojalla häpeälliset rikokset, kuten pätevä kavallus, kavallus, kavallus, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, uskon väärinkäyttö, petollinen konkurssi ja salakuljetusrikokset, muut kuin hyväksikäyttö ja kulutussalakuljetus, yhteistoiminta virallisissa tarjouskilpailuissa ja hankinnoissa, rahanpesu tai valtion persoonallisuutta vastaan ​​valtiosalaisuuksien paljastaminen tehtyjen rikosten kanssa a, Valtion suvereniteettia ja sen elinten arvoa vastaan ​​tehdyt rikokset, rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, rikokset valtiota vastaan suhteet ulkomaihin, veronkiertorikoksia tai näitä rikoksia ei tuomita osallistumisesta, ehdot

7) henkilöt, jotka eivät täytä pankkilain nro 5411 26 §:n tämän lain 8 §:n ensimmäisen momentin alakohdissa (a), (b), (c) ja (d) määriteltyjä ehtoja, pankkien pääjohtaja, Heitä ei voida palkata apulaisjohtajiksi tai virkamiehiksi, joilla on allekirjoitusoikeus. Pankit ovat velvollisia välittömästi peruuttamaan näiden henkilöiden allekirjoitusvaltuudet. Viraston tarkastusten seurauksena pankin jäsenten allekirjoitusvaltuudet, joiden on todettu rikkoneen tämän lain tai muun asiaankuuluvan lainsäädännön säännöksiä ja vaarantaneen pankin turvallisen toiminnan ja joita vastaan ​​haetaan oikeudellista syytettä, peruutetaan väliaikaisesti. hallituksen päätös. Ei kuulu työskentelykieltoon säännöksen "Heidät ei saa työskennellä missään pankissa allekirjoitusvaltuutettuna ilman hallituksen lupaa" puitteissa.

8) Ei saa olla sellaista tilannetta, joka estää hänet nimittämästä arkistotutkimuksen ja/tai turvallisuustutkinnan julkiseen palvelukseen.

TUTKIMUSHAKEMUS

Ehdokkaat voivat jättää hakemuksensa siirtymällä pankkialan sääntely- ja valvontavirastoon – Career Gate Public Recruitment and Career Gate -palveluun (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) sähköisessä hallinnossa 5.-16 klo 2022 asti. sovellusnäyttö, joka aktivoituu kalenterissa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar