Suuri kilpailu Turkin karting-mestaruuskilpailuissa

Turkin kartingin mestaruuden suurkilpailu ensimmäisen osakilpailun kilpailuissa

Motul 2022 Turkin Karting Championship käynnistyi Kocaeli Karting Clubin (KO-KART) järjestämällä ensimmäisellä osuudella 09.-10 TOSFED Körfez Karting Track -radalla, johon osallistui 45 urheilijaa. Kauden 2022 ensimmäisen karting-kilpailun puitteissa, jota sponsoroi ICRYPEX, joka oli mahtava kilpailupaikka, ajettiin kolme kilpailua 4 eri kategoriassa kahden päivän aikana.

Minikategoriassa, jossa oli 12 urheilijaa, Rüzgar Evci voitti ykköspaikan, Can Özler tuli toiseksi ja Cem Karakömür kolmanneksi palkintokorokkeelle. Melek Dorum voitti ykköspaikan mininaisissa. Emir Tanju sijoittui ensimmäiseksi juniorisarjassa, johon osallistui 11 urheilijaa, ja Hakkı Dorum sijoittui kolmanneksi, Leyla Sulyak sijoittui kolmanneksi, kun taas Leyla Sulyak oli ensimmäinen, Ayşe Çebi toinen ja Zeynep Büyükpınar kolmas juniorinaisissa. Seniorisarjassa, jossa oli eniten osallistujia, 17 urheilijaa, Kerim Sulyak sijoittui ensimmäiseksi, Gün Taşdelen tuli toiseksi ja Mert Ali Sarıçiçek kolmanneksi. Master-luokan palkintokorokkeeksi tuli ensimmäinen Mehmet Çınar, toinen Aytaç Biter ja kolmas Ersin Yücesan.

Kilpailun voittajat palkitsivat kilpailun päätteeksi TOSFEDin presidentti Eren Üçlertoprağı, TOSFEDin varapresidentti Osman Geylan, ICRYPEXin toimitusjohtaja Gökalp İçer, MOTUL-markkinointipäällikkö Özge Bodur Karakaş, MOTUL Turkin aluemyyntipäällikkö, MOTUL-konsernin tuotepäällikkö Sercan Turuca Ertan Gündoğdu, MOTUL-markkinointiasiantuntija Cemre. Cakici, he esittelivät.

Motul 2022 Turkin Karting Championship jatkuu Tuzla Karting Clubin järjestämillä kakkososilla 07-08 toukokuuta.