TÜRASAŞssa valmistettu 40. Sgrms-tyyppinen alustavaunu on toimitettu

TURASASin valmistama Pearl Sgrms -tyyppinen alustavaunu on toimitettu
TÜRASAŞssa valmistettu 40. Sgrms-tyyppinen alustavaunu on toimitettu

TÜRASAŞ Sivasin alueosaston pääosastollemme valmistamista yhteensä 100 Sgrms-tyyppisestä alustavaunusta neljäskymmenes on toimitettu. Sivasissa pidettiin seremonia vaunujen toimitusta varten. TCDD Transportationin pääjohtaja Hasan Pezük, TÜRASAŞn pääjohtaja Mustafa Metin Yazar, TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş ja TÜRASAŞn työntekijät osallistuivat seremoniaan.

TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük kertoi tilaisuudessa, että rautateihin on investoitu viimeisten 20 vuoden aikana merkittävästi ja näiden investointien seurauksena ennätyksiä on rikottu jatkuvasti sekä henkilö- että tavaraliikenteessä. Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlun lausunnoissa Pezuk sanoi, että rautatielle tehdyt investoinnit ylittivät moottoritien ja sanoi: "Noudatamme ministerimme ilmoittamaa liikenteen yleissuunnitelmaa. Suunnitelman mukaisesti nämä 40 vaunua, joista ensimmäisen erän lisäämme ajoneuvokantaamme, lisäävät kuljetuksiamme ja vahvistavat kalustoamme. Yhteensä 60 vaunua yhdessä tulevien 100 vaunun kanssa mahdollistavat konttikuljetusvaunujen kysynnän. Lisäksi näiden täysin kotimaisesti suunniteltujen ja valmistettujen vaunujen näkeminen kuormitettuna teillä antaa meille erityistä ylpeyttä. TÜRASAŞ on aina ollut toimialallemme ratkaisukumppani, ja jatkamme yhteistyön lisäämistä, jonka olemme tähän mennessä onnistuneet toteuttamaan. Haluan kiittää kaikkia ystäviäni, jotka osallistuivat näiden ajoneuvojen rakentamiseen, ja onnittelen jo etukäteen ramadanin juhlien johdosta.

TÜRASAŞn pääjohtaja Mustafa Metin Yazar totesi, että Turkin rautateillä on syvälle juurtunut 166 vuoden historia, että tällä sektorilla eri nimillä toimivat tehtaat yhdistettiin saman katon alle TÜRASAŞn kanssa ja että ne tuottavat alalle alkaen nyt, kuten he ovat tehneet tähän asti. Toimitusjohtaja Writer jatkoi sanojaan seuraavasti: "TCDD Transportationin pääosastolle toimittamat konttivaunut kuljettavat Turkin kuormaa. Meille on erillinen ylpeyden aihe, että valmistamme nämä vaunut täysin kotimaisin ja kansallisin keinoin. Jatkamme työtä yötä päivää, jotta voimme nähdä enemmän kotimaisia ​​ja kansallisia tuotantoajoneuvoja raiteilla rautatiealan kehityksen puolesta. Olkoot vaunujemme tiet avoimia ja tuokoot yltäkylläisyyttä ja siunauksia maallemme ja kansallemme."

Sgrms-tyyppiset vaunut, jotka valmistetaan TÜRASAŞssa ja asetetaan ulos, kantavat 2 45' konttia ja ovat suosituimpia tavaravaunuja erityisesti Euroopassa. Vaunuissa, jotka valmistetaan taarakevennyksellä ja -vahvisteella, taara on 25.700 109.300 kg ja kantavuus XNUMX XNUMX kg.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar