Ispartakule Çerkezköy Ratarakennustyön tarjouskilpailussa kerätyt tarjoukset

Tarjouksia kerättiin Ispartakule Cerkezkoyn rautatien rakennustyötarjoukseen
Tarjouksia kerättiin Ispartakule Cerkezkoyn rautatien rakennustyötarjoukseen

Ispartakule - Çerkezköy Tarjoukset kerättiin Ratahankkeen rakennustyön tarjouskilpailussa

Turkin tasavalta Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö, infrastruktuuri-investointien pääosasto (AYGM), Ispartakule Çerkezköy Tarjouksia on kerätty Ratarakennustyön tarjouskilpailussa. Tarjouskilpailuun jätti tarjouksen kahdeksan yritystä. Gulermak-YSE-yhteisyritys teki halvimman tarjouksen 8 399,928,819.42 XNUMX eurolla.

Tarjoajat ja niiden tarjoukset ovat seuraavat;

 1. Gulermak- YSE 399,928,819.42 XNUMX XNUMX euroa
 2. DENTAS-GURBAG 507,176,400.00 XNUMX XNUMX euroa
 3. Doğuş-Tekfen 537,749,776.78 XNUMX XNUMX euroa
 4. RMI RONESANS MEDICAL 545,150,590.00 XNUMX XNUMX euroa
 5. BAYBURT-AZERCON 548,689,073.73 XNUMX XNUMX euroa
 6. Yapı Merkezi 559,494,333.00 XNUMX XNUMX euroa
 7. Webuild SpA & Kolin 596,475,575.00 XNUMX XNUMX euroa
 8. Cengiz-Makyol 660,188,019.53 XNUMX XNUMX euroa

Infrastruktuuri-investointien pääosaston (AYGM) tekemät tarjoukset arvioituaan kazanHetki kutsuu yrityksen tai yhteisyrityksen tekemään sopimuksen.

Ispartakule-Çerkezköy Rautatiehanke

kuva ispartakule cerkezkoy rautatieprojekti

Turkin tasavalta Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö, infrastruktuuri-investointien pääosasto (AYGM), HalkalıIspartakulesta ja Ispartakulesta ÇerkezköySe suunnittelee rakentavansa uuden suurnopeusradan kahdessa eri tarjouskilpailussa ja osissa 'e:hen (hanke). Projekti sijoittuu Istanbulin alueelle ja Tekirdagin maakuntaan. Kun projekti on valmis ja toiminnassa, sitä liikennöivät TCDD- ja TCDD-kuljetukset.

Saatavilla tämän projektin kanssa Halkalı Asema on rakenteilla yhden integroidun rautatiejärjestelmän luomiseksi, joka on täysin yhteentoimiva. Çerkezköy- Se yhdistetään Kapikulen rautatieverkkoon. Halkalı- Kapikulen radalle on laadittu paikallisen lainsäädännön mukainen hyväksytty YVA-selostus.

Hankkeen tavoitteet

Hankkeen päätavoitteena on lisätä tavara- ja matkustajaliikenteen kapasiteettia strategisesti kriittisellä Traakian alueella. Alue on äärimmäisen tärkeä eurooppalaisen rautatieverkoston Euro-Aasia kohtauspaikkana.

Hanke on vastaus keskeisiin liikennepolitiikkoihin ja strategisiin infrastruktuurialoitteisiin, joilla pyritään vastaamaan kapasiteettirajoitteeseen:

 • Euroopan laajuisen liikenneverkon (TEN-T) politiikan tavoitteena on kaventaa aukkoja, poistaa pullonkauloja ja teknisiä esteitä sekä vahvistaa sosiaalista, taloudellista ja alueellista yhteenkuuluvuutta EU:ssa.
 • Hanke on osa TRACECA-projektia (Europe-Caucasus-Asia Transport Corridor), jonka tavoitteena on vahvistaa taloussuhteita, kauppaa ja liikennettä Mustanmeren altaan, Etelä-Kaukasuksen ja Keski-Aasian alueilla; ja
 • Hanke on yksi tärkeimmistä Turkin liikennesektorin toimintaohjelmassa (SOPT) (2014-2020) määritellyistä suurista infrastruktuurihankkeista.

Hankkeen tavoitteet

Hankkeen tavoitteet ovat seuraavat:

 • Edistetään kestävän, turvallisen, osallistavan ja tehokkaan kansallisen liikennejärjestelmän saavuttamista, mikä johtaa kansallisen tason siirtymiseen yksittäisistä liikennemuodoista julkiseen liikenteeseen, ja Turkin integroiminen edelleen yhtenäiseen eurooppalaiseen liikennealueeseen;
 • Euroopasta Itä-Anatoliaan kulkevan rautatieyhteyden kapasiteettirajoitusten ratkaiseminen; ja
 • Edistää siirtymistä tieliikenteestä rautatieliikenteeseen poistamalla rautateiden kapasiteettirajoitukset.

Projektin osat

Projekti, Ispartakule-Çerkezköy Se tarjoaa uuden 67 kilometrin pituisen nopean sähköistetyn rautatieyhteyden. Hanke sijaitsee Istanbulin maakunnan rajoissa Turkin luoteisosassa Tekirdagin maakunnan rajoissa. Sekä henkilö- että tavarajunat kulkevat uudella radalla.

Projekti koostuu:

 • Ispartakulesta Çerkezköy Sijainti aseman itäpuolella (Çerkezköy noin 1 km keskustasta) uusi kaksiraiteinen 67 km linja;
 • Olemassa olevan infrastruktuurin korvaaminen kahdella nykyisellä asemalla (mukaan lukien kävelysillat, laiturit ja lisäraiteet;
 • Uudet rakenteet, kuten sillat, maasillat, tunnelit, yli- ja alikulkusillat;
 • Tehonsyöttöjärjestelmien tukeminen, mukaan lukien ilmajohdot ja sähköasemat; ja
 • Tukea sähköistys-, merkinanto- ja ohjausjärjestelmiä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar