Santarmie:n komento rekrytoida 9 sopimushenkilöä

virkamiesten yleinen komento
virkamiesten yleinen komento

Sopimusteknistä IT-henkilöstöä [ohjelmistokehitysasiantuntija (9), sähköisen viestinnän ja turvallisuuden asiantuntija (7) (mies tai nainen)] toimitetaan santarmikunnan yleiselle komentolle (2).

Hakemukset tehdään verkossa 28.-15. Hakemusten alkamis- ja päättymisajat, toimitusehdot ja muut tiedot julkaistaan ​​Jandarma.gov.tr, jsga.edu.tr ja Kamuilan.sbb.gov.tr ​​(TC:n strategia- ja budjettipuheenjohtajavaltio) verkkosivuilla ) IT-henkilöstöhakemusilmoitusteksti.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

YLEISET SOVELLUSVAATIMUKSET

a. Turkin tasavallan kansalainen,

b. Saada yleiset ja erityisedellytykset virkamieslain nro 657 48 §: ssä,

c. olla täyttänyt 15 vuotta 2022 eli hakupäivän viimeisenä päivänä (viimeisenä Internetissä tehdyn hakemuksen päivä) tai tehnyt lain 18 §:n mukaisen päätöksen tahattomasta täysi-ikäisyydestä. Turkin siviililaki,

NS. Vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa määrätyt määräajat ovat kuluneet; rikokset valtion turvallisuutta vastaan, vaikka he saisivat armahduksen tai vankeutta vuodeksi tai pidemmäksi tahallisesti tehdystä rikoksesta, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, väärinkäyttö luottamus, vilpillinen Ei tuomita konkurssista, huijauksesta, suorituksen väärentämisestä, rikoksesta tai salakuljetuksesta johtuvien omaisuusarvojen pesemisestä,

D. Ei saa riistää julkisia oikeuksia,

kohteeseen. Rajoittamatta 657 virkamieslain 53 §: n säännöksiä, hänellä ei saa olla mielisairaus, joka voi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti,

f. ei saa olla erotettu Turkin asevoimista, kenraalista, sosiaaliturvalaitoksesta ja julkisista laitoksista ja järjestöistä mistään muusta syystä kuin eläkkeelle siirtymisen, vapaaehtoisen eron tai terveydellisten syiden vuoksi,

g. Miespuolisille ehdokkaille; olla osallistumatta asevelvollisuuteen, olla sotilasikäinen, suorittaa aktiivista asepalvelusta, jos hän on saavuttanut asepalvelusikänsä, tai siirtyä siirretylle (lykätylle) tai varaluokalle tai olla vapautettu ikään kuin hän on tehnyt sen,

ğ. Ei osallistuminen, tukeminen tai osallistuminen terroristijärjestöjen toimintaan, kokouksiin, marsseihin ja kokouksiin ja niiden laillisiin tai laittomiin laajennuksiin,

h. Koska ei ole minkään poliittisen puolueen jäsen,

NS. Olla positiivinen häntä koskevan turvallisuustutkimuksen ja arkistotutkimuksen tuloksena.

minä Yllä mainittujen ehtojen lisäksi IT-henkilöstö on sopinut hakuilmoituksen tekstissä mainituista erityisehdoista.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar