Onko silloilla ja moottoriteillä kulkeminen vapaata juhlissa? Mitkä tiet ovat ilmaisia ​​Arafalla?

Ovatko sillat ja moottoritiet ilmaisia ​​juhannuspäivänä? Mitkä tiet ovat ilmaisia ​​Arafe-päivänä?
Ovatko sillat ja moottoritiet ilmaisia ​​Eidin aikana, mitkä tiet ovat ilmaisia ​​Arafe-päivänä?

Mitkä tiet ovat ilmaisia ​​Bayramissa? Onko Pohjois-Marmara, Euraasian tunneli, Osmangazin silta maksullinen vai ilmainen loman aikana? Eid al-Fitr alkaa 2. toukokuuta. Perheensä kanssa ulkoilua suunnitteleneet kansalaiset alkoivat lomaa hyödyntäen tutkia, mitkä tiet ovat maksullisia (maksullisia) ja mitkä tiet ja sillat ovat ilmaisia ​​(ilmaisia). Presidentti Erdoganin päätös aiheesta julkaistiin virallisessa lehdessä. Tässä on maksullisia ja ilmaisia ​​siltoja ja moottoriteitä Ramadan-loman aikana…

Eid-al-Fitrin juhlapäivänä katseet suunnattiin hallitukseen ja hallituksen kokoukseen. Vaikka hallituksen odotettua yhdeksän päivän lomapäätöstä ei tullutkaan, päätös ilmaisista moottoriteistä, silloista ja julkisista kulkuneuvoista Ramadan-juhlan vuoksi julkaistiin Virallisessa lehdessä. Osmangazin, Yavuz Sultan Selimin ja Çanakkalen sillat ovat maksullisia. Tietulleja peritään jatkossakin rakenta-käytä-siirrolla rakennetuista moottoriteistä.

Mitkä ovat ilmaisia?

Presidentti Recep Tayyip Erdoğanin allekirjoituksella julkaistun päätöksen mukaan 1. toukokuuta 2022 klo 00.00 - 5. toukokuuta 2022 klo 07.00 moottoriteiden pääosaston vastuulla olevat moottoritiet sekä 15. heinäkuuta marttyyrien silta ja Fatih Sultan Mehmet Bridge, on ilmainen.

Pohjois-Marmara, Euraasian tunneli, Osmangazin silta tietullit lomalla 

Tehty päätös ei kata "rakenna-käy-siirrä"-mallilla tehtyjä hankkeita. Siksi Yavuz Sultan Selim, Osmanbey, 18. maaliskuuta Çanakkale-sillat, Istanbul-İzmir-moottoritie, Pohjois-Marmaran moottoritie, Euraasian tunneli maksetaan myös loman aikana.

Milloin ilmaispassi alkaa?

Ilmaiset ajelut silloilla ja moottoriteillä alkavat lauantaista 30. toukokuuta (perjantaista lauantaihin yhdistävä yö). Ilmaiset liput jatkuvat 30. toukokuuta klo 00.00 alkaen 5. toukokuuta klo 07.00 asti.

 

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar