Gölcükin linja-autoterminaalin rakentamiskilpailun tulokset

Golcukin linja-autoterminaalin rakentamiskilpailun tulos
Gölcükin linja-autoterminaalin rakentamiskilpailun tulokset

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta järjesti tarjouskilpailun Gölcükin linja-autoterminaalin rakentamisesta. Nykyaikaisen terminaalin työt, joita gölcükiläiset odottavat innolla, käynnistyvät nopeasti työmaan toimituksella tarjoustoimikunnan arvioinnin jälkeen.

Kaksi yritystä

Metropolitan Tender Hallissa järjestettiin tarjouskilpailu Gölcük Saraylı Mahallesiin rakennettavasta Gölcük Intercity -bussiterminaalista. Alin hinta tarjouskilpailussa, johon osallistui kaksi yritystä, oli 34 miljoonaa TL.

13 HENKILÖTÄ JA 9 HINTAA

Gölcük Saraylı Mahallesiin rakennettava terminaali sisältää 2.000 10.000 neliömetrin suljetun rakennusalueen ja 13 9 neliömetrin peltoalueen. Hankkeeseen tulee 400 alustaa ja XNUMX toimistoa. Kohteen toimituksen asianomaiselle yritykselle jälkeen alkavat työt valmistuvat XNUMX päivän kuluessa.

YRITYKSET JA TARJOUKSET

Arican Construction 34 miljoonaa TL
Haldız Construction 44 miljoonaa 749 tuhatta TL

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar