Ajoneuvo- ja jalankulkusiltojen kunnostus İzmirin alueilla jatkuu

Valtatie silta Izmirin maakunnissa uusitaan
14 valtatiesiltaa İzmirin alueilla uusitaan

Izmirin pääkaupunkikunta jatkaa ponnistelujaan monissa kaupungin osissa rankkasateiden vuoksi tuhoutuneiden purojen ajoneuvo- ja jalankulkusiltojen uusimiseksi. Pääkaupunkiseudun kunta, joka on saanut päätökseen tarjouskilpailun 9 valtatiesillan uusimisesta 14 kaupunginosassa, aloittaa lähipäivinä 114 miljoonan liiran investoinnin. Uusien ajoneuvosiltojen avulla, joiden halkaisijat rakennetaan tulvariskiä vähentämään, tarjotaan turvallinen ja mukava kuljetus sekä ajoneuvoille että jalankulkijoille.

Työ jatkuu Izmirin pääkaupungin pormestarin Tunç Soyerin tavoitteen mukaisesti tehdä kaupungista kestävä. Pääkaupunkiseutukunta, joka varautuu ilmastokriisin aiheuttamiin mahdollisiin tulviin, uusii myös puron yli olevia ajoneuvo- ja jalankulkusiltoja. Izmirin pääkaupunkikunta Bayindir, Bayraklıpäätökseen tarjousmenettely 14 valtatiesillan uusimisesta Kirazissa, Seferihisarissa, Kemalpaşassa, Güzelbahçessa, Kınıkissä, Menderesissä ja Torbalıssa. Työt, jotka maksavat 114 miljoonaa liiraa, alkavat lähipäivinä ja valmistuvat vuoden kuluttua.

Työskentelemme lähes 70 pisteessä

Presidentti Tunç Soyer totesi vauhdittaneensa investointejaan kaupunkiinfrastruktuurin vahvistamiseksi ongelma-alueilla: "Tässä yhteydessä rakennamme ajoneuvo- ja jalankulkijoiden siltoja lähes 400 kohtaan investoinneilla noin 70 miljoonaa liiraa. Rumpujen, joiden halkaisijat olemme kasvattaneet, ansiosta purojen virtaus helpottuu, sekä ehkäisemme tulvia että tarjoamme asukkaillemme turvallisen ja mukavan kuljetuksen.

Siltoja levennetään, päällystystä rakennetaan

Izmirin metropolikunta rakentaa puroihin uusia ajoneuvosiltoja, jotka ovat liian leveitä rumpujen tekemiseen. Liikenneviraston valmistelemat tiesillat puron yli lasketaan ja suunnitellaan purojen 100 ja 500 vuoden virtausnopeuksien mukaan. Joitakin maanteiden siltoja levennetään. Jalankulkupäällysteiden avulla sekä jalankulkijoiden että ajoneuvojen kulku on turvallista.

Mitä on tehty tähän mennessä?

Viimeisten 3 vuoden aikana Izmirin pääkaupunkikunta rakensi 3 valtatiesiltaa ja 13 rumpua, jotka soveltuvat ajoneuvojen läpikulkuun. Työt 2 valtatiesillalla, 2 rummun ja 2 jalankulkusillalla jatkuvat. Torbalı Muscovite Stream Highway Bridge, Dikili Bademli Neighborhood Highway Bridge ja Vezirağa Highway Bridge Yeşilderen yli ovat valmiit. 13 rummun siltaa, erityisesti Gaziemir, Karabağlar, Balçova, Menderes ja Urla, on tehty ajoneuvojen läpikulkukelpoisiksi. Tiesillat Menemen Hasanlarissa ja Bergama Fevzipaşan naapurustossa, 2 jalankulkusiltaa Seferihisarissa ja rumpu Urlassa ja Karabağlarissa jatkuvat.

Mitä siltoja uusitaan millä alueella?

 • Jalankulkijoille luodaan jalkakäytävä, ja sillan leveys ja pituus lisääntyvät valtatiesillalla, joka yhdistää Hasköy Mahallesin kuvernööri Kazım Dirik Streetiin Küçük Menderes -joella Bayındırissä.
 • Bayraklı Akın Kıvanç -kadun ja Yamanlar Creek -kadun 7312-kadun yhdistävän valtatiesillan leveys kasvaa 15,5 metriin. Sillan molemmille puolille rakennetaan 2,5 metrin päällyste.
 • Güzelbahçe Yelkin valtatiesillan leveys kasvaa 6 metristä 12 metriin ja sen pituus 15 metristä 30 metriin.
 • Taşlıyol Cluster Houses Yolu Highway Bridgen leveys Kemalpaşassa kasvatetaan 6 metristä 12 metriin ja sillan molemmille puolille rakennetaan 2 metriä leveä jalkakäytävä.
 • Kınık Kocaömerlin paikkakunnan valtatiesillan leveys kasvatetaan 6 metristä 12 metriin ja pituus 30 metristä 61 metriin ja sillan molemmille puolille rakennetaan 2 metrin päällyste.
 • Kınık Örtülün ja Karaderen kaupunginosan yhdistävä yksikaistainen moottoritie avataan kaksikaistaiselle ajoneuvoliikenteelle lähtöä ja saapumista varten. Sen leveys kasvaa 4 metristä 13,5 metriin ja pituus 12 metristä 13,5 metriin.
 • Kiraz Suludere Mahallesin Çanakçı-tiehen yhdistävän 5 metriä pitkän ja 18 metriä leveän valtatiesillan leveys kasvaa 12 metriin ja pituus 21 metriin. Sillan molemmille puolille rakennetaan 2 metrin jalkakäytävä jalankulkijoille.
 • Menderes Akçaköy Mahallesin sillan tilalle rakennetaan 6 metriä leveä ja 20 metriä pitkä valtatie silta, joka on 16 metriä leveä ja 26 metriä pitkä. Molempiin suuntiin tulee 2 metrin pituisia jalkakäytäviä.
 • Sarıçayn yli kulkeva puron ylitys, joka tarjoaa liikennettä Menderes Develi Mahallesin ja tuotantoalueiden välillä, toimii valtatiesillana. Uusi valtatiesilta tulee olemaan 12 metriä leveä ja 55 metriä pitkä.
 • Kavakderen ja Beyler District-Orhanlın kaupunginosan Seferihisarissa yhdistävä 20 metriä pitkä valtatie silta uusitaan ja sen leveys kasvaa 12 metriin ja pituus 21 metriin. Sillan molemmille puolille rakennetaan 2 metrin jalkakäytävä.
 • Orhanlın ja Gümüldürin kaupunginosia yhdistävän 20 metriä pitkän valtatiesillan leveys kasvaa 12 metriin ja pituus 24 metriin. Tien molemmille puolille rakennetaan kaksi metriä jalkakäytävää.
  19 metriä pitkän ja 4 metriä leveän Seferihisar Ulamış Mahallesi Okul Caddesin moottoritiesillan leveys kasvaa 14,5 metriin ja pituus 21 metriin. Tien molemmille puolille tulee kolmen metrin jalkakäytävä.
 • Torbalı-Aslanlar-tiellä oleva yksikaistainen Yeni Mahalle Highway Bridge rakennetaan kaksikaistaiseksi tuloa ja lähtöä varten. Jalkakäytäväjärjestelyillä leveys kasvaa 14 metriin ja pituus 31 metriin.
 • Torbalı Muratbey Mahallesissa sijaitsevan Doğan Bursalıoğlu -kadun valtatiesillan molemmille puolille rakennetaan kolme metriä pitkä jalkakäytävä ja keskisuoja, joka on 40 metriä pitkä ja 6 metriä leveä. Sillan leveys kasvaa 22 metriin ja pituus 55 metriin.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar