Alarko-Makyol allekirjoitti metrosopimuksen Bukarestissa

Alarko-Makyol allekirjoitti metrosopimuksen Bukarestissa
Alarko-Makyol allekirjoitti metrosopimuksen Bukarestissa

Alarko Holdingin KAP:lle antamassa lausunnossa todettiin, että aloite, jonka kumppanina se on 50 prosenttia, allekirjoitti sopimuksen tänään ja sitoutui Bukarestin lentoasemarautatieyhteyden 6. metroosuuden suunnitteluun ja rakentamiseen.

Alarko Holding oli aiemmin tehnyt tarjouksen. kazanilmoitti, että lopulliset allekirjoitukset Bukarestin lentokentän yhteysmetrosta on allekirjoitettu.

Holdingin Public Disclosure Platformille antamassaan lausunnossa "Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., jossa tytäryhtiömme Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. – Makyol Construction Industry Tourism and Trade Inc. Yhteisyrityksen tarjous Bukarestin metroviranomaisen (Metrorex SA) avaamalle tarjouskilpailulle "Bukarestin kansainvälisen lentokentän junayhteys 50. metroosuus Erä 6: Rakennustyöt 1.1. toukokuuta ja Otopeni välillä" on jätetty. työnantajan toimesta. kazanAiemmin julkistettiin, että meidät kutsuttiin allekirjoittamaan sopimus 08.03.2022, tarvittavien oikeudellisten menettelyjen päätyttyä meidät odotettiin kutsuttavan sopimusneuvotteluihin.

Yhteisyritys on 08.03.2022 allekirjoitetulla sopimuksella siirtänyt kyseiset suunnittelu- ja rakennustyöt Bukarestin metroviranomaiselle (Metrorex SA).

Lisäksi ilmoitettiin, että luvatun työn kokonaisarvo (ilman arvonlisäveroa) on 1.200.850.000 242.595.960 XNUMX XNUMX RON ja noin XNUMX XNUMX XNUMX euroa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar